O nas

Predsednik kluba: Matjaž ZUPANC
Podpredsednik kluba: Bojan ARČAN

Člani upravnega odbora:
Matjaž ZUPANC, Bojan ARČAN, Boris KRIŽNIK, Andrej ČRETNIK, Aljoša DŽUMHUR, Alen OBREZ

Vodja mladinskega pogona: Bojan ARČAN
Vodja vzdrževanja: Miro JANKOVIČ,
Zdravniška služba: Dr. Andrej ČRETNIK, fizioterapija: Saša DEMŠAR in Tadeja PFEIFER.


Naša kratka zgodovina

4. maj-a 1995 smo odprli nogometno šolo «Mali šampion«. Lastnik Žilnik Janez je našel možnost za naše delovanje na 4.OŠ v Celju, kjer se je s takratno ravnateljico ga.Bojovič dogovoril o možnosti delovanja na igrišču, ki smo ga kasneje  prenovili.

Med prvimi malimi šampioni, ki so se vpisali je bilo kar nekaj članov zdajšnje članske ekipe: Lazičič, Djuranovič, Kožar, Omanovič, malce kasneje še Jovanovič, Žagar, Džaferovič, Čretnik.

Najprej je poleg zdajšnjega športnega direktorja kluba deloval samo še trener Rotar Matej. Kmalu pa so se k delu priključili še trenerji Koren Zlatko, Pikl Miran, Vidmar Zvone in Mihalič Toni,  zadnji trije  so ostali, in v klubu delujejo že več kot 10 let.

Po 5 letih smo poizkušali z skupnim delovanjem s takratnim profesionalnim klubom NK Publikum.
Vendar pa so nas različne vizije ločile na poti. In v sezoni 2004/2005 smo začeli s samostojnim delom pod imenom NK Get power šampion. Iz nogometne šole smo postali pravi klub tudi s člansko ekipo. V premierni sezoni  smo osvojili prvi večji naslov. Članska ekipa je osvojila naslov prvaka MNZ Celje in se je uvrstila v 4.Štajersko ligo. Tudi ekipa U14 in mladinska ekipa so zmagale v ligi MNZ Celje in tako smo v sezoni 2005/2006 že igrali z U14 v 1.slovenski ligi in z mladinci ter kadeti v 2.slovenski ligi.

V sezoni 2007/2008 smo se uradno preimenovali v "NK Simer šampion".

V naslednjih dveh sezonah pa smo se s člani uvrstili kot prvaki Štajerske lige v 3.ligo, z mladinci in kadeti pa v najvišji rang 1.slovensko ligo. Zadnji dve sezoni 2008/2009 in 2009/10 smo s člansko ekipo precej uspešno nastopali v 3.slovenski ligi, saj smo po uspešnem debiju v prvi sezoni nato v drugi osvojili naslov viceprvakov. Uspeh smo ponovili tudi v zadnjem jesenskem delu 2010/2011. Tako člani kot tudi mladinci in kadeti so v zadnjih sezonah v tekmovanju za fairplay najboljši v svoji konkurenci. Z dobrimi klubskimi predstavami  so si mesta v mladinskih reprezentancah v zadnjih dveh sezonah zagotovili številni naši igralci.

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive