Odličen zaključek jeseni

Na žalost se je jesenski del sezone že končal. Kar 7 tekem zaporedoma namreč naša članska ekipa ni izgubila tekme in  zadnje tri ( od tega dve  v gosteh), smo dobili v svojo korist.

 

Pohvaliti velja  vse igralce, ki so sodelovali to jesen za v glavnem zelo dobre predstave tako doma  kakor tudi na gostujočih tekmah na naravni travi. Sicer smo  to jesen 7x zmagali, 4x igrali neodločene in samo 2x izgubili. 31 krat smo zadeli nasprotno mrežo in prejeli v 13 tekmah samo 13 zadetkov ( od tega kar 5 na čudni tekmi v Veržeju), kar je sicer najmanj v ligi. Veseli dejstvo, da smo od 6 gostovanj kar 3 tekme dobili v svojo korist, dvakrat smo remizirali in samo enkrat izgubili po vodstvu z 0:3 v Veržeju. Na žalost je edini domači poraz prav proti jesenskim prvakom Odrancem botroval na koncu našemu zaostanku 7 točk za vodilnimi. Vsekakor pa je tudi končno 2.mesto (ponovitev lanskega uspeha) po relativno slabem štartu v sezono pozicija, ki še vedno obeta  boj za sam vrh lige v spomladanskem delu sezone .
Za nagrado in dobro delo smo fantom uspeli organizirati še dve odlični prijateljski tekmi proti odličnima ekipama z drugoligaškega vrha ( Aluminij in Interblock). Proti prvemu smo že odigrali v soboto 20.11. zadnjo tekmo, proti Interblocku pa bomo odigrali v petek, 26.11. ob 14h v Radomljah.
Na tekmi proti Aluminiju smo ohranili nepremagljivost tudi v osmi zaporedni tekmi. Nasprotnik je bil sicer nekoliko več pri žogi, vendar smo v fazi obrambe onemogočili nasprotniku, da bi si pripravil večje priložnosti. Praktično so zadeli 2x iz edinih nevarnih situacij. Mi pa smo sicer 2x zadeli iz upravičeno dosojenih 11m (Žagar 2x). Pri neodločenih 2:2 so sodelovali tudi mladinci Zamernik,Kotnik, in Hren, ki so dodobra nadomestili nekatere standardne igralce, ki so tokrat manjkali (Lazičič,Kožar,Omanovič,Jovanovič,Djuranovič).

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive