Trener Toni in njegovi fantje

Poročilo o delu naše "desetke" je pripravil trener Grlič.

Kratek opis prvega dela sezone u-10.

Ekipa U-10 je svojo zadnjo jesensko ligaško tekmo odigrala 24.10 v Vojniku in zabeležila že sedmo zaporedno zmago. Tekmovali smo v DLSC ligi in odigrali sedem tekem, rezultati pa so naslednji:

IMENO:ŠAMPION (1:5)        ROGATEC:ŠAMPION (1:5)      ŠAMPION:LAŠKO (17:1)

VOJNIK:ŠAMPION (1:3)     ŠAMPION:VOJNIK (5:2)       DRAVINJA:ŠAMPION(1:10)

ŠAMPION:IMENO(4:0)

Naša gol razlika znaša 49:7. Na seznamu sem imel 15 igralcev, od tega pa je bilo 12 igralcev registriranih. Z delom na treningih sem kar zadovoljen, moramo pa izboljšati osnovno tehniko, čemur posvetimo tudi največ časa. Udeležba na treningih je 75%.

Igralci jesenskega dela U-10 so:

N.DELIČ, M.JAZAVAC, E.TABAKOVIČ, N.LIKOVIČ, B.STOŽIR, T.FELDIN, T.DJAKOVIČ, A.POŽUN-KOŽEL, T.BEZENŠEK, J.VREČKO, N.HODNIK, G.GORENAK, D.LOVIČ, U.SELČAN IN D.LIRIM

Za trud in dobro sodelovanje na treningih bi rad pohvalil vsakega posameznika. Sedaj čakamo in upamo da bo spomladanski del enako uspešen kot jesenski.

 

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive