Skoraj popolni izkupiček

Resda okrnjen praznični vikend a zelo uspešen.

Ta vikend je bil rahlo okrnjen, saj so vse mlajše selekcije (MNZ lige) bile zaradi velikonočnih praznikov proste. Kljub praznikom pa so starejše selekcije bile vseeno aktivne in nas dokaj razveselile. Pa pojdimo po vrsti:

Selekcija U-15 ; tokrat je bil na sporedu derbi za 2.mesto, saj so se naši Šampion pomerili z vrstniki iz Kidričevega (NK Aluminij). Pred tekmo je bila želja naših fantov zelo velika, saj smo vedeli, da jih v primeru zmage prehitimo in smo tako samo še korak bližje našemu končnemu cilju (vice prvak). Tekmo smo dokaj dobro odprli in že v 4. minuti smo z golom Rojnika povedli 1:0. Naš pritisk ni popustil in že 10 minut kasneje smo povedli z 2:0 (strelec Perc). Prvi polčas je bil res zelo dinamičen, priložnosti pa so se vrstile na obeh straneh (lahko omenim tudi, da se je dvakrat – trikrat zelo izkazal naš vratar Kolman). Polčas se je končal z 2:0 v našo korist in v drugi polčas smo lahko krenili dosti bolj mirno. Tudi priložnosti je bilo manj, a smo vseeno uspeli zadeti še tretjič (strelec Štante). Zmaga 3:0 je rezultatsko zelo lepa, predvsem pa je to motivacija za naprej – fantje imajo cilj ostati neporažen (trenutno 5 tekem in 5 zmag). Kaj drugega naj rečemo kot…. le tako naprej!

Selekcija U-17 ; po spomladanskih dobrih igrah zmage nekako ni in ni bilo. Vendar če dobro igraš te nogomet nagradi in tako je bilo tudi tokrat. Naši kadeti so doma v Celju igrali proti NK Krka in zanesljivo slavili z 4:0 (strelci Džumhur, Strmšnik in 2-krat Ferčec). Že v prvem polčasu smo zadeli trikrat in glede na stanje na igrišču dvomov o zmagovalcu ni bilo več. Naši fantje so nadzorovali potek igre, bili dovolj agresivni, zbrani ter odločni. S to zmago so sami sebi dokazali da lahko in da zmorejo. Verjamemo, da se bo takšen odnos na igrišču samo še nadaljeval in da se bomo lahko zmag veselili tudi v prihodnjih tekmah, ki nas še čakajo.

Selekcija U-19 ; v prejšnjem kolu so naši mladinci zabeležili odmevno zmago proti NK Aluminij, tokrat pa jih je čakal še en močan tekmec (naš nasprotnik je bil NK Krka). Fantje so ponovno odigrali kot ekipa, kajti borili so se za vsako žogo, bili zbrani v fazi branjenja, ter sproščeni v fazi napada. Prvi polčas se je končal z 1:0 v našo korist (strelec Mihalič), v drugem pa je bilo priložnosti za povišanje vodstva še kar precej. Na koncu je ostalo pri rezultatu iz prvega polčasa in naši mladinci so se lahko veselili že druge zaporedne zmage, ki je bila res zaslužena (glede na njihov odnos na igrišču).

Selekcija ČLANI ; po treh zaporednih zmagah smo tokrat odšli na zahtevno gostovanje v Rogatec k ekipi NK Mons Claudius. Ekipi se nahajata v sredini lestvice in točkovno sta precej izenačeni, vendar smo kljub temu (zaradi naših dobrih predstav v prejšnjih tekmah), pričakovali lažje srečanje. Polčas se je končal z rezultatom 0:0, v drugem pa smo ravno v času ko smo nekako prevzemali pobudo, prejeli zadetek. V želji po izenačenju smo nato v sami končnici prejeli še drugi zadetek in tekma se je končala s porazom 2:0. Fantom je lahko to dobra šola, da prejšnje tekme ne pomenijo nič. Če nisi »pravi« na vsaki tekmi je zadeva takšna kot je bila tokrat. Kljub porazu pa vseeno verjamemo v naše mlade fante in smo prepričani, da bodo v naslednjih tekmah spet prikazali takšne igre kot so jih letos že.


Vsem skupaj želimo vesele velikonočne praznike.

 

Kolektiv NK Šampion


 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive