ODHAJAMO NA PRIPRAVE- NAVODILA

V nadaljevanju prispevka imate starši priložen dopis za prihajajoče priprave v Umagu.

Oprema za priprave

Na klubskih pripravah je zaželeno, da imajo igralci čim več klubske opreme. Če te opreme nimate (ali pa se le ta umaže), naj imajo igralci čim več opreme v modri ali beli barvi (bela majica brez napisov, modra majica brez napisov, modra trenirka, moder ali temen anorak, itd.). Drugače pa je klubski opremljevalec Zeus Firax, kateri ima v Celju svoje skladišče. Vse kar bi želeli imeti, lahko dobite-kupite direktno pri njemu. Kontaktna oseba je g. Tomaž in za vse stvari se lahko obrnete direktno na njega. Ker pa žal ni vedno v skladišču, vam priporočamo, da ga pred tem pokličete in se dogovorite za termin – Kostanjšek Tomaž 041 664-978.

 

P.S. pri planu dela opažamo, da nekateri internetni programi shranijo zadnje »poglede« in novega »pogleda« ne spremenijo, zato je priporočljivo da se pri odprtem planu dela klikne »puščico refresh«, oz. po Slovensko »ponovno naloži trenutno stran«. Na ta način boste zagotovo videli pravilen urnik, kajti stran se osveži ter res prikaže zadnji naložen urnik.

 

DOPIS ZA PRIPRAVE (klikni)

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive