TURNIR BREŽICE

BILI SMO V BREŽICAH

Naše mlade nogometaše je pot že zgodaj odpeljala v Brežice. Tokrat ne k babici, ampak na pravi nogometni turnir. V okviru ligaškega tekmovanja mlajših dečkov MNZ Celje , so se udeležili turnirja 4. ekip. Nasprotniki so bili: NK KRŠKO, NK CELJE in domačini NK BREŽICE.
Trenerja Stevo in Matevž sta pohvalila fante za pristop in borbenost na igrišču. Da smo bili leto mlajši od nasprotnika ni nihče opazil, saj smo dosegli lepo število zadetkov in kar nekajkrat premagali nasprotnika. Tudi naše vrstnike iz Celja. Zmage niso bile v ospredju, so pa fantje pridno upoštevali navodila obeh trenerjev in rezultat ni izostal. Bravo fantje!

bK

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive