ČLANI SUVERENO PREKO POHORJA

Člani začeli z drugo tretjino prvenstva v 3.SNL.

Sobota, 20. oktober,

Domača tekma proti NK POHORJE. S to tekmo se je začel drugi del sezone v 3. Slovenski nogometni ligi. Šampioni smo nekako zasidrani na 4. mestu, ki zaradi spremembe tekmovalnega sistema v naslednji sezoni zagotavlja obstanek med tretjeligaši.

Da so pričakovanja višja so fantje dokazali na zadnjih dveh preizkušnjah. Prejšnjo soboto so.premagali NK DRAVINJO (3:2). To soboto pa premagali še NK POHORJE. (5:1)  Ker slika pove več kot večina besed, si lahko na spodnji povezavi pogledate najzanimivejše trenutke visoke zmage. Fantom čestitke za borbenost, saj so več kot polovico tekme odigrali z igralcem manj.

Zmago bo treba potrditi naslednjo soboto, ko odhajamo k prebujenemu DRAVOGRADU.


Link do tekme: https://youtu.be/JI31X4-MwxM


B.K.

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive