Zadnji vikend brez prejetega zadetka

"Martinov vikend" je našim ekipam prinesel veliko zadovoljstva, saj se je prvič v letošnji sezoni naredilo, da so zmagale prav vse starejše selekcije.

Kot prvi so z zmagami v soboto začeli kadeti, potem so sledili še mladinci – obojni so gostovali v Murski Soboti, kadeti so zmagali z 0:3, mladinci pa z 0:1. Sledila je nedelja, ko so na vrsto prišli U-14 in člani. Prvi so se v dopoldanskem času doma na Olimpu srečali z mariborskim Železničarjem, ter   zmagali z visokih 6:0 (strelci Poznič 2-krat, Pipan 2-krat, Pfeifer in Zorič), člani pa so odšli v Martjance.

Domača ekipa Čarde je pred srečanjem zasedala šesto mesto, mi pa tretje in tekma je bila označena kot derbi zadnjega kroga prvenstva (obe ekipi sta pred srečanjem prejeli najmanj zadetkov v ligi). Naši »šampioni« so po zadnjem sodnikovem žvižgu zasluženo slavili z 0:2 in sedaj po končanem jesenskem delu zasedajo visoko drugo mesto. Članom motiva za delo med zimsko pavzo verjetno ne bo zmanjkalo, saj so njihove želje sigurno še višje, torej povezane s prvim mestom, ter uvrstitvijo v drugo ligo. O koncu jesenskega dela pa še ne moremo govoriti pri vseh selekcijah, saj igrajo U-14 še do 20.11., mladinci/kadeti pa kar do 18.12.2010. Skratka, tako imenovani Martinov vikend je bil resnično uspešen, želimo pa si, da bi se še večkrat ponovil.

Si pa zmag in dobrih predstav želimo tudi na mednarodnem nivoju. Naj omenimo, da bodo v prihajajočih dneh letniki 91/92 odšli v Italijo (Varese), prav tako gredo v Italijo letniki 93/94 (Vicenza), potem pa se z Zagrebom srečajo še letniki 96 in 98. Če upoštevamo še to, da se počasi pričenjajo tudi turnirji za mlajše selekcije (tako pri nas, kot v tujini), bo dogajanje v naslednjih tednih resnično pestro in bogato. Torej čaka nas še veliko tekem in upamo da tudi veselja. Srečno!

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive