Ekipa U-10 na RIN-u v Rogatcu

V soboto, 27.11.2010 smo se udeležili prvega kroga tekmovanja RIN v kategoriji U-10 v Rogatcu. Za nasprotnike smo imeli ekipe Krškega,Rogaške in domačega Rogatca.

Fantje so z odliko opravili z tekmovanjem,saj so premagali vse tri ekipe. Že prva tekma je bila na papirju derbi skupine, saj smo se pomerili z ekipo Krškega in ga po veliki borbi tudi premagali, kar nam je odprlo vse možnosti za zmago na turnirju in napredovanje v naslednijkrog tekmovanja.Z naslednjima nasprotnikoma smo opravili rutinsko in prepričjivo.Tudi ekipa, ki je bila sestavljena iz fantov letnik 2001 je odigrala dober turnir in bi z malo sreče in tudi koncentracije lahko premagala vse ekipe. Sicer so izgubili tekmo z ekipo Krškega samo zaradi slabe realizacije in prejeli zadetek

 

iz nasprotnega napada po individualni napaki.Če potegnem črto pod turnirjem lahko ugotovim,da se nam delo na treningih obrestuje,pozna se pa fantom,da imamo premalo "kilometrine"na večjem prostoru.Opazil sem veliko dobrih stari,pa tudi napak na katere bo treba na treningih posvečati več pozornosti.

Za ekipi so nastopili naslednji  igralci: ŽUKOVEC MATIC,PETKOVIČ JAN,VDOVIČ JANIN,LUPRET DALIBOR,ČATER NIK,GRLIČ PATRIK,DROBINC URH,STEPIŠNIK MAJ,FIJAVŽ ŽIGA v ekipi A,v ekipi B:MOČIĆ STEFAN,BOROVNIK URH,GROBELNIK GAL,ŠTRAUS ERIK,RAČNIK VILI,PLESNIK ZUPANC ANŽE,RATEJ URBAN in KOLENC ŽIGA.

Vsem fantom čestitam za prikazano igro in borbenost,ter uvrstitev v nadaljnje tekmovanje v RIN-u.

Trener :  VIDMAR Zvone

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive