Zmaga...."KONČNO !!!"

Od zadnjega kratkega poročila za našo spletno stran so naši fantje U-14 odigrali še 6 kol in prve tri izgubili z nasprotniki NŠ Poli Drava, Mura, CM Celje, potem pa so v nadaljevanju prikazali boljše partije.

 

Sprva so po zelo dobri igri »samo« remizirali z Nissan Ferk Jarenino, potem pa so kljub solidni predstavi izgubili proti sigurno najmočnejšemu nasprotniku v ligi Mariboru. Sedaj v 16. kolu, pa je le prišla nagrada za vse solidne partije v zadnjem času in končno smo zabeležili tako želeno zmago. Po tihem smo jo sicer pričakovali, saj smo nasprotnika spoznali že na prvi septembrski tekmi, ter bili mnogo boljši. In tako je bilo tudi tokrat, a gremo lepo po vrsti. Po 5-ih minutah igre je bilo že 1:0, strelec D. Poznič. Potem pa smo že v naslednjem napadu železničarjevim fantom odvzeli žogo in že je bilo 2:0 (strelec U. Pfeifer). Kot da to še ne bi bilo dovolj, je v naslednji minuti padel še tretji gol, ponovno je bil uspešen D. Poznič. Po norem začetku se je tempo le malo umiril, oziroma so bili fantje malo premalo zbrani pri samih zaključkih. Kljub temu pa smo v prvem polčasu zadeli še enkrat – za rezultat polčasa 4:0 je bil zaslužen T. Zorič. Nato pa je sledil drugi polčas, kjer je bila slika skoraj identična kot v prvem, le da smo bili strelsko žal manj uspešni kot v prvem (dvakrat je zadel D. Pipan).

 

Glede na to, da je bila razlika v kvaliteti očitna, bi lahko fantje zmagali še z mnogo večjo razliko, česar pa so se fantje verjetno tudi sami zavedali (vseeno pa je potrebno omeniti, da so priložnost za igro dobili prav vsi igralci, kar je na takšnih tekmah nekako razumljivo). Kljub dokaj visoki zmagi trener Vasić z igro svojih varovancev ni bil najbolj zadovoljen, zato bo tedenski trening namenjen predvsem odpravljanju napak, ter seveda boljši realizaciji.


In kaj U-14 še čaka? V soboto bodo odigrali zadnjo tekmo jesenskega dela (jeseni se odigra tudi prva dva kola spomladanskega dela), fantje pa odhajajo v goste k Dravinji. Potem pa sledi še nekakšen neuraden zaključek sezone, ko se bodo v torek 23.11.2010 odpravili v Zagreb (to bo že letošnja tretja mednarodna primerjava). Skratka, držimo pesti za čim boljše igre! Pripravila: Tadeja Pfeifer

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive