Aktivni tudi v snegu

Člani so "končno" doživeli poraz na zadnji prijateljski tekmi v letu 2010.

Po tem, ko smo zadnjič izgubili v prvenstvu 10.oktobra in smo že drugič zaporedoma osvojili  naslov Viceprvakov v 3.slovenski ligi vzhod, smo na zadnji prijateljski tekmi okusili poraz. Tokrat smo v snežnem metežu izgubili s 5:2 proti jesenskemu prvaku 2.lige Interblocku. Tekma je bila praktično odločena že v 8. minuti, ko smo po zelo »uspešnem« uvodu v tekmu zaostajali že s 3:0. Res pa je, da se je na nosilcih  igre poznala utrujenost, nekateri pa so bili tudi odsotni.


slika Interblok                                                                                                                    slika Interblok

Smo pa bili mednarodno aktivni tudi z ekipo sestavljeno iz 91/92 letnikov. Na prijateljsko tekmo smo odšli v Varese, kjer smo z njihovo 2.ekipo (Primavera) izgubili s 4:0. S kako močnim nasprotnikom so fantje imeli možnost igrati, pove tudi podatek, da je naš nasprotnik v svoji ligi letos premagal oba kluba iz Milana ,Inter in Milano. Že samo povabilo je za nas pohvala za naše dobro delo mladincev in trenerjev v preteklih letih.

Mladinci pa v prvenstvu tudi ne poznajo poraza že nekaj tekem. Po tem, ko so med tednom v megli premagali Domžale(3:2), so uspešno nadaljevali prvenstvo z zmago proti ekipi Brava(3:1). Malce slabše pa so po zmagi v Murski Soboti nadaljevali kadeti. Proti Domžalam so bili od uspeha precej daleč (poraz 5:0), veliko bližje pa so bili proti Bravu(poraz 2:1).
Zaradi nemogočega vremena je prvenstvo trenutno zaustavljeno in prvenstvene tekme v Dravogradu v soboto ne bo. Člani so na kratkem počitku, mladinci in kadeti bodo  do nadaljnega vadili v dvoranah in fitnesu.

Jani Žilnik

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive