Polletno poročilo o delu selekcije U-14

S treningi smo začeli 12. julija, je pa res, da so najbolj pridni lahko trenirali tudi v mesecu juniju (neobvezni treningi so potekali od 25.06. do 12.07.). V obdobju priprav smo odigrali kar nekaj prijateljskih tekem (5 + 4 na turnirju Rogla 2010).

Pred sezono smo se zavedali, da bomo imeli težavo s številom igralcev letnik 96, zato smo zraven pridružili še nekatere igralce letnik 97 (le te pa lahko pohvalim za njihovo pridnost, ter prizadevanje na treningih).

 


Kar se tiče strokovnih zadev pa je zadeva takšna: poizkušal sem vsakemu igralcu ponuditi igranje na različnih igralnih mestih, ter poiskati najboljšo rešitev, predvsem za ekipo in če se je dalo, tudi za igralca (tukaj moram omeniti, da smo se zaradi nihanj v igri, ter zaradi poškodb, na momente malo iskali in lovili). Na samem začetku sezone smo imeli kar nekaj težav z miselnostjo nekaterih igralcev, ampak s časom smo ta problem rešili in mislim, da smo sedaj na dobri poti (ocenjujem da se bo to pokazalo v spomladanskem delu prvenstva).


V jesenskem delu prvenstva smo odigrali 17 tekem (5x zmagali, 2x igrali neodločeno, 10x izgubili, gol razlika 30:35) in z osvojenimi 17 točkami zasedamo trenutno 11. mesto! Z udeležbo (61,3% v celotnem jesenskem delu) in disciplino na samih treningih, ni bilo posebnih težav in za vse to lahko fante samo pohvalim. Moram pa na tem mestu omeniti težko poškodbo našega najboljšega strelca Kramer Blaža (poškodba se je pripetila v Brežicah - do tedaj je odigral 7 tekem in dosegel 7golov) - ocenjujem, da se nam je njegova odsotnost zelo poznala, predvsem v napadu in sami realizaciji. Igralci, kateri so prebili največ časa na igrišču: Adamič 1190 min., Vunderl 1138 min., Poznič 1104 min., Oset 1097 min., Pfeifer 1076 min ...., naši najboljši strelci so: Kramer in Poznič – 7 golov; Bevc – 5 golov; Dovjak, Zorič in Pipan – 3 gole …

V celotnem jesenskem delu smo, oziroma bomo, opravili cca 110 aktivnosti (trenirano nekje do 23.12.). Splošna ocena jesenskega dela, glede na vse okoliščine pa je - dobro!!!

P.S. Na koncu iztekajočega leta bi se rad zahvalil vsem igralcem, šefom, trenerjem, tehničnim vodjem, staršem, ter vsem ostalim, na zelo korektnem sodelovanju, spodbujanju … in takšnega sodelovanja si želim tudi v bodoče. Vsem skupaj  želim SREČNO, POLNO ZDRAVJA IN USPEHOV – leto 2011 !!!

Trener: Predrag Vasič

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive