Turnir Podčetrtek U-11

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

V četrtek, 30.12.2011 je bila ekipa U-11 na trunirju v Podčetrtku.

 

Na dan pred silvestrovim, smo se v zgodnjih popoldanskih urah odpravili na turnir v Podčetrtek. Občutki pred turnirjem so bili mešani, saj smo odhajali na turnir selekcij U-12 in nismo vedeli, kaj lahko pričakujemo.  Razporejeni smo bili v skupino skupaj z ekipo BREŽIC B in ekipo KLANJEC (R Hrvaška).

Na začetku prve tekme se je poznalo, da je prisoten strah, zato nikakor nismo uspel sestaviti nekaj uspešnih podaj. Na srečo nasprotnik ni bil premočan. Ob polčasu smo se nekako umirili,  in v nadaljevanju 5x  zatresli mrežo nasprotnika za končno zmago.
SIMER ŠAMPION : BREŽICE B 5 : 0,  Strelci GORŠIČ 1x, MIHELIČ 1x, KRIŽNIK 3x.

Druga tekma, pred katero smo imeli debeli dve uri časa je pokazala pravo moč turnirja U-12.  Ekipa KLANJCA nam je v dobrih 5 minutah "zabila" 4 gole. Povedati velja, da je imela ekipa KLANJCA  igralca, ki je po znanju izstopal in je znal narediti " višek". Po prerazporeditvi igralcev na začetku drugega polčasa, ko sta zadnjo linijo igre prevzela MARKO in KRIŽNIK, smo vzpostavili ravnotežje, ter nekajkrat zapretili proti vratom nasprotnika. A kaj več nam ni uspelo in rezultat ob koncu je ostal nespremenjen.  SIMER ŠAMPION : KLANJEC  0:4.

Skupinski del je bil s tem zaključen in čakali smo zmagovalca skupine s katero smo se križali.  Sreča pri izvajanju 6-meterskih strelov nam je namenila ekipo LAŠKEGA.  Žal je zopet preteklo skoraj 2 uri preden je bila na vrsti tekma. A nismo se dali zmesti in izkušnje iz prvih dveh tekem so nam pomagale, da smo z kontrolirano igro in pravilno postavitivijo tekmo pripeljali do naše zmage. Igra je strekla in iz lepo izpeljanih akcij smo 3x zadeli , za zmago in uvstitev med tri ekipe, ki so se medseboj pomerile za 1 mesto.
Torej rezultat tekme SIMER ŠAMPION : LAŠKO 3:0 Strelci GORŠIČ, MIHELIČ, KRIŽNIK.

Nerazumljiv razpored tekem nam je pred finalnimi tekmami spet namenil skoraj dve uri prostega časa, kar smo izkoristili za sprehod do bljižnjega centra. Toplo smo se oblekli in ajd peš na svež zrak. Pojedli smo vsak svojo FRUTABELO in nazaj v dvorano.

FINALE

Prva tekma proti nasprotniku, ki nam je v skupini zabil štirikrat. KLANJEC je zopet krenil bliskovito, a smo bili tokrat bolj zbrani, a kljub temu so nam v prvih 5 minutah ušli na skoraj varno razdaljo  2:0.  A želja in motiv so dale upanja in v 8. minuti smo po lepi kombinaciji znižali na 2:1 (MIHELIČ) , malo pred koncem polčasa, pa je KRIŽNIK izenačil na 2:2,  po lepo spodkopani žogi preko živega zida iz prostega strela. Navdušenje je bilo popolno. Drugi polčas smo bili nekaj časa celo bolj podjetni vendar  prejeli nepotreben gol. A v zadnji minuti je KRIŽNIK po samostojnem prodoru iz svoje polovice in lepo odigrani dvojni podaji z GORŠIČEM za laaaaaaaaaas zgrešil vrata in ostalo je pri rezultatu   SIMER ŠAMPION : KLANJEC  2:3. Strelca MIHELIČ in KRIŽNIK.

Drugo finalno tekmo smo igrali z ekipo VERŽEJA. Po nekaj pretočenih solzah razočaranja zaradi poraza z KLANJCEM, in pozitivno vzpodbudo, "da lahko in znamo", smo se v napeti in zanimivi tekmi razšli z rezultatom 1:1. Tudi na tej tekmi smo v zadnjih sekundah zapravili priložnost za zmago, ko se je pred vratarjem sam znašel VELIGOŠEK.
SIMER ŠAMPION : VERŽEJ  1:1. Strelec GORŠIČ

Zaradi medsebojnega remija VERŽEJA in KLANJCA smo osvojili 3. mesto, kar je za našo starost ( letnik 1999)  lep uspeh.

Pohvalil bi vse sodelujoče igralce : BLAŽEVIĆ, SEME. RATEJ, VELIGOŠEK, MARKO, MIHELIČ, GORŠIČ in KRIŽNIK.

KRIŽNIK Boris

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive