Polletno poročilo o delu selekcije U-8

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Poročilo o deu selekcije U-8

 

 

Jesenski del sezone smo začeli prve dni meseca avgusta. Začetnih treningov se je sicer udeleževalo manjše število otrok, proti koncu avgusta pa se je število le povečalo, tako da smo začeli z intenzivnejšimi treningi.

V jesenskem delu sezone smo nastopali z 21-timi fanti od tega je bilo 5 novincev, za katere  moram reči, da so se uspešno prilagodili ostalim fantom iz pretekle tekmovalne sezone. Na treningih (vse do začetka ligaškega tekmovanja) smo največ časa posvetili  tehniki,  večinoma pa so treningi bili bazirani na podaji, sprejemu in zaustavljanju žoge.

S tekmovanji smo začeli 11.09.2010, končali pa smo ga 30.10.2010 (v tem času smo odigrali 7 tekem). Lahko rečem, da smo vse tekme odigrali dobro, kar je vidno tudi v izidih tekem. Bolj kot rezultati pa veseli dejstvo, da je bil v ekipi viden očiten napredek v tehniki, ter v kolektivni – kombinatorni igri. Omenim naj samo podatek, da smo na sedmih tekmah prejeli samo 15 golov (obe ekipi A + B skupaj), zabili pa smo jih kar 106 golov (obe ekipi A +B).

Drugače pa bi rad pohvalil prav vse fante, predvsem za njihov odnos in željo (tako na treningih, kot na tekmah). Če bodo takšno zagnanost kazali tudi v prihodnje, je pred njimi sigurno še lepa nogometna pot.

Nenazadnje pa bi se rad zahvalil tudi vsem staršem, ki celo leto podpirajo tako fante, kot naš klub (še posebej pa bi jih rad pohvalil za organizacijo zaključka, ter za pomoč pri Božičku).


Glede na to, da smo pred dnevi stopili v novo leto, želim vsem staršem, še posebej pa »mojim« nogometašem, uspešno, zdravo, ter srečno leto 2011!

Grlič Toni

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive