Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

V soboto, 29.01. smo se odpravili na Ptuj, kjer smo se udeležili močnega mednarodnega turnirja dvanajstih ekip.

Predtekmovanje je bilo razporejeno na tri skupine in sicer:

NŠ POLI DRAVA 1

NŠ SIMER ŠAMPION

NK LJUTOMER

NK CM CELJE

NŠ MURA 05

NK RUDAR V

NŠ FOTEX

NK ČAKOVEC

NK DRAVINJA

NK ALUMINIJ

NŠ POLI DRAVA 2

NK MEĐIMURJE

Prvo tekmo smo igrali proti NŠ Mura 05 . Že v prvi minuti je gol dosegel Nik Čater. Nato je kmalu po lepi akciji gol dosegel še Vili Račnik. V nadaljevanju so naši fantje malo popustili in prejeli gol, ki pa jim je dal spodbude za nadaljnji pritisk na gol, čigar rezultat je bil avtogol nasprotnika za končno zmago  3:1.

Drugo tekmo smo igrali z NK Čakovec. Tekma je bila identična prvi, kmalu je gol dosegel Jan Petkovič, nato še Urh Drobinc, v zaključku pa smo »dosegli« še avtogol za končnih 2:1.

Tudi tretja tekma je bila zelo sproščena (NŠ Poli Drava 2), po lepih akcijah Nika smo povedli z dvema goloma, nato pa malo popustili za končnih 2:1.

V polfinalu smo se nato pomerili z fanti Rudarja iz Velenja. Naš večni tekmec je začel z zelo napadalno igro, pri kateri smo relativno hitro prejeli zadetek. Nato je sledil pritisk naših fantov , čigar rezultat je bil lep gol Nika, ki ga je sodnik najprej priznal, nato pa po pritisku nasprotnika razveljavil. Sledila je daljša prekinitev zaradi posvetov in pogajanj, nato je le obveljala prvotna odločitev sodnika.

V nadaljevanju je zaradi zmede sledila medla igra obeh moštev, vendar so naši fantje le zmogli toliko moči, da so z golom Urha zasluženo zmagali.

Sledile so dve finalni tekmi, prva z NŠ Fotex. Fantje so pokazali verjetno najlepšo igro na turnirju, plod katere je bil tudi gol Matica Žukovca. Nato smo kmalu prejeli gol za   1:1 in rezultat se ni spremenil do konca. Sledilo je dramatično izvajanje penalov, kjer sta zadela Matic in Urh, pa smo vseeno izgubili z 4:3 (3:2 v penalih).

Zadnjo finalno tekmo smo igrali z NK Međimurje. Pri obeh ekipah se je že poznala utrujenost. V sredini igre smo prejeli gol, ki pa naše ni zmedel in so tik pred koncem dosegli lep gol. Ponovno je bil strelec Nik , ki je s tem golom in nasploh odlično igro prinesel ekipi odlično drugo mesto na turnirju. Zmagovalec turnirja je bila ekipa NK Međimurja, ki je imela najboljšega igralca, mi pa smo imeli naj vratarja turnirja Stefana Moćića, ki je pokazal res odlične obrambe in prejel lep pokal .

Organizacija turnirja je bila kot vedno odlična, rahla pripomba pa bi bila na sojenje v drugem delu, ko je nov neodločen sodnik povzročil veliko hude krvi, ne samo na naših , ampak na vseh tekmah!

Barve našega kluba so zastopali: Stefan Moćić, Vili Račnik, Urh Drobinc, Žiga Fijavž, Jan Petkovič, Urban Ratej, Matic Žukovec in Nik Čater.

Na koncu še enkrat pohvala za naše nogometaše, čestitke trenerju Zvoniju za odlično pripravo in vodenje na turnirju in staršem za navijanje in spodbudo.

Sandi Ratej

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive