Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Te dni smo prejeli vabilo, oziroma vpoklic našega igralca Zamernik Gregorja v reprezentanco Slovenije U-21, katere selektor je g. Tomaž Kavčič.

Za igralca, ter seveda za naš klub, je vpoklic veliko priznanje, ter nagrada za dosedanje delo. Ker je Zamernik Grega drugače reprezentant Slovenije U-19,  je vpoklic v U-21 prišel nekako nepričakovano, razloge za to pa si lahko preberete v nadaljevanju (kratek intervju z g. Kavčičem objavljen na spletni strani NZS) -

"Reprezentanca ni taka, kot bi si jo želel, saj manjkajo igralci Olimpije, Maribora in Kopra, ki so na pripravah. Prav tako zaradi poškodb manjkajo Jogan, Arčon, Novinič in brata Vučkič, ki bi bili v primeru, da so zdravi, zagotovo zraven. Vrzel sem zapolnil z nekaterimi mlajšimi igralci letnika 1991 ter celo letnika  1992.

V mlado reprezentanco je prvič vpoklican tudi Rene Krhin, ki po mojem mnenju rabi kar največ tekem, seveda pa mu želim, da se čim prej vrne v člansko izbrano vrsto."
. Na koncu naj dodamo, da bo reprezentanca U-21 opravila 4 dnevne priprave, v sredo 09.02.2011 pa bo v Kopru odigrala prijateljsko srečanje z reprezentanco Hrvaške.

Seznam ostalih vpoklicanih igralcev:

VRATARJA

Oblak Jan (SC Beira Mar/POR), Kotnik Matic (CM Celje)

OBRAMBNI IGRALCI

Delamea Mlinar Antonio (NK Interblock), Mevlja Nejc (ND Gorica), Rapnik Matej (NK Interblock), Kous Žiga (Ptuj), Širok Matija (ND Gorica), Mitrovič Nemanja (Bologna/ITA).

ZVEZNI IGRALCI

Fink Matic (NK Interblock), Kampl Kevin (Bayer Leverkusen/NEM), Lazarevič Dejan (Torino/ITA), Mevlja Miha (ND Gorica), Krhin Rene (Bologna/ITA), Spahič Semir (Ptuj), Žibert Urban (Portorož-Piran), Jelenič Enej (Genoa/ITA).

NAPADALCI

Smukavec Jernej (Domžale), Valenčič Filip (NK Interblock), Črnčič Leon (Leicester City/ANG), Vinko Vedran (NK Nafta Lendava).

ARČAN Bojan

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive