Člani nadaljujejo s pripravljalnimi tekmami. Po tekmi in pričakovani zmagi nad štajerskim ligašem Šoštanjem(3:1), so nekateri zopet zamudili priložnost za dokazovanje, spet drugi  iz tekme v tekmo potrjujejo svojo kvaliteto. Tudi mladinci na katere bomo lahko računali spomladi so že nekako potdili svojo resno kandidaturo. Tukaj sta v zadnjih tekmah posebej kvalitetno odigrala Kotnik in Čretnik.


Če smo bili proti ekipi Šoštanja v prvem polčasu sila povprečni (res je,da je kar nekaj igralcev dobilo priložnost od prve minute),  smo  precej drugače delovali  v prvem polčasu na tekmi proti vodilni ekipi 3.lige zahod Radomljam.
V odličnih pogojih "sonce in 10 stopinj",  smo nasprotniku vsilili svoj tempo igre in bili tudi bolj nevarni in konkretni.Z ene od dobrih akcij je za končnih 1:0 zadel  Omanovič Denis. Veseli dejstvo, da je celotna ekipa delovala zelo kompaktno v fazi obrambe.

Poleg strelca velja pohvaliti za zelo dobro igro še izkušene Leskovarja,Lazičiča , Štusa nekaj uspešnih prodorov pa je izvedel tudi mladi Horvat.


Jani ŽILNIK

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive