Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

U-8 OSVOJILI 3. MESTO NA PTUJU IN 4. MESTO V LENDAVI

 

TURNIR U-8 NA PTUJU

V soboto, 29.01.2011, smo se odpravili na 7. zimski mednarodni turnir na Ptuju, kjer je sodelovalo 12 ekip, razdeljenih v tri skupine. V prvi tekmi smo se pomerili z ekipo NŠ POLI DRAVA 2, in tekmo tudi z visokih 10:0, dobili.
Sledila je tekma z NK DRAVINJA, katero smo z lepo kombinatorno in borbeno igro dobili z 2:0. V zadnji tekmi skupinskega dela smo se srečali z ekipo NŠ FOTEX in ponovno slavili s 3:2, ter tako osvojili prvo mesto v skupini. 
V polfinalu nas je pričakal težak nasprotnik in sicer NK RUDAR VELENJE, katerega smo z dvema čudovitima zadetkoma A. ZUPANCA premagali z 2:0, in si tako zagotovili mestu v finalu, kjer pa nas je že čakal mestni tekmec NK CM CELJE, ter ekipa NK DRAVINJA, s katero smo se že srečali v skupinskem delu. Najprej smo se ponovno pomerili z ekipo NK DRAVINJA, ter doživeli prvi poraz na turnirju in tekmo izgubili s 3:0. Sledil je derbi z mestnim tekmecem NK CM CELJE, kjer smo po dokaj izenačenim močeh na koncu le morali priznati premoč nasprotniku z rezultatom 2:1, ter tako osvojili končno 3. mesto na turnirju.
Fantom je očitno zmanjkalo moči za finale, saj bi glede na njihovo znanje in dosedaj pokazano igro od njih pričakovali kaj več, vendar pa smo se zadovoljni z uvrstitvijo in osvojenim pokalom, srečno vrnili domov.

Za ekpo Simer Šampion U-8 so igrali: Markos PAPAGIANNAKIS, Andraž MLINAR,  Andraž ZUPANC, Anes MEJRIČ, Žan BASKERA, Nino CVEK VRHOVNIK, Matija KOLMAN in Tim AŠENBERGER. Pohvala trenerju GRLIČ Toni-ju in strašem za vzpodbudo in navijanje za naše šampione.

 

TURNIR U-8 V LENDAVI

Prejšnjo nedeljo, 06.02.2011, smo se zgodaj popoldan odpravili na mednarodni turnir »Mladi upi« v Lendavo. Lepo sončno vreme in ogromno pozitivne energije nas je navdalo z veliko mero upanja na še en lep dosežek.

Naši fantje so igrali v skupini A z ekipami KEK SÜNIK ULC z Madžarske, NK VARAŽDIN iz Hrvaške ter z domačini, NK NAFTA iz Lendave. Žreb je določil, da smo prvo tekmo igrali z NK VARAŽDIN, in že takoj na začetku doživeli hladen tuš. Res je, da naši fantje niso vajeni igrati z žogo brez odboja, ki je namenjena posebej za dvoranski nogomet, vendar to ni opravičilo, da tudi igre, ki jo sicer igrajo, ni bilo moč prepoznati. Prvo tekmo smo tako izgubili s 3:1. Malo več upanja nam je vlila tekma z Madžari, ki smo jo dobili z rezultatom 3:1. Po kratkem premoru smo vsi nestrpno čakali še zadnjo tekmo v skupini, in sicer z domačini. Fantje so z nekaj sreče in obilo zagnanostjo sicer zmagali s 3:0, ni pa bilo zaznati tiste značilne borbenosti in tudi igra ni stekla tako kot smo od naših fantov navajeni. Nam je pa žal kasneje zmanjkalo sreče v boju za tretje mesto, kjer smo se pomerili z drugouvrščeno ekipo skupine B – ND MURA 05. Večino časa smo imeli prednost 1:0, tik ob zaključku pa so nasprotniki zadeli in izsilili streljanje kazenskih strelov. Žal nam tokrat sreča ni bila naklonjena in smo se morali zadovoljiti s četrtim mestom. Prvo mesto je zasluženo osvojila ekipa NK VARAŽDIN, ki je s prikazano igro nadigrala vse nasprotnike, ter navdušila celo dvorano.

Za ekipo Simer Šampion so igrali: M. Papagianakis, A. Mlinar, A. Mejrić, A. Zupanc, M. Novak, U. Kondič-Mitrovič, T. Rihter, M. Kolman in A. Štante.


NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive