Utrip priprav v Zadru

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Očitno smo se iz Celja umaknili ravno pravi čas, saj sta za nami dva super dneva priprav v Zadru-priprav v lepem, sončnem in toplem vremenu, na igrišču z naravno travo.

Fantje zjutraj opravijo »footing«, po zajtrku sledi  dopoldanski  trening in po kosilu še  popoldanske aktivnosti. Večeri so namenjeni  strokovnim analizam, sproščanju v bazenu, druženju, igranju pokra…

Nastanjeni smo v čudovitem hotelu z vrhunsko postrežbo hrane,  tako da imamo  res vse, kar je potrebno za kvalitetne priprave.

 

Fantje  so že odigrali dve prijateljski tekmi, kadeti z ekipo U-14 NK Zadar, mladinci pa z  mladinci NK Arbanasi iz Zadra. Obe naši ekipi sta tekmi dobili z visoko razliko(prvi 7:2,drugi 7:0),  vendar je treba priznati, da so kadeti igrali z mlajšimi,  mladincem pa ekipa Arbanasi  prav tako ni bila enakovreden nasprotnik.

So pa vrstniki iz Zadra svoje pomanjkljivo znanje nadomestili z grobostjo in je žal ta tekma zahtevala visok davek, saj se je pri kontaktu z vratarjem huje poškodoval  Žiga Škoflek, ki bo zato odsoten z igrišč kar nekaj tednov. Na srečo smo imeli pri roki našega zdravnika dr. Čretnika, ki je za Žiga takoj poskrbel, da posledice  ne bi bile še hujše.

Danes so na sporedu zopet treningi in pa obisk mesta Zadra.

Torej, imamo  se lepo, kar je verjetno videti tudi iz priloženih fotografij!


Jani Žilnik

 

slika 024
slika 024
zadar
zadar2
zadar3
zadar4
zadar5
zadar6
zadar7
zadar8
zadar9
zadarcani

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive