KOLEDAR 2014

Kot je že v navadi, bomo tudi v letošnjem letu naredili naš klubski koledar.

 

 

Koledar je zelo uporabna stvar, v glavnem pa je namenjen predstavitvi naših mladih fantov-nogometašev. Ker pa želimo slikanje narediti čim bolj preprosto, smo se odločili, da bo slikanje po selekcijah potekalo v času treninga (ali pred treningom ali pa po njemu). Fantje se bodo slikali v klubskih dresih, za katere bomo poskrbeli mi, vaša »obveznost« je samo to, da poizkušate zagotoviti udeležbo vašega otroka – iz izkušenj vemo da si vsak otrok želi biti na sliki in na koledarju, prav tako pa vemo, da se skoraj nikoli ne naredi, da bi bili na slikanju prisotni čisto vsi. Za lažje planiranje je na planu dela (na naši internetni strani), tudi zapisano kdaj bi se naj posamezna selekcija slikala.

 

Za vse morebitne informacije ali vprašanja, se lahko obrnete na trenerje in na vaše predstavnike ekipe. Slikanje poteka v vsakem vremenu, saj se fantje slikajo v telovadnici na IV.OŠ (torej je zelo pomembno, da imajo s seboj športne copate za v telovadnico).

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive