U-15 DRŽI KORAK Z NAJBOLJŠIMI

V nedeljo 20.10.2013 je bilo na sporedu 13. kolo prve lige U-15 vzhod in našo ekipo je tokrat čakal pomemben »derbi« - doma v Celju smo se srečali z NK Aluminij in srečanje je odločalo o tretjem mestu na točkovni razpredelnici.

Bolj kot točke, pa nas seveda zanima, kako se do teh točk pride in kakšen je odnos na tekmi. Glede tega lahko tokrat naše fantje samo pohvalim, saj je bila želja, nogometna agresivnost, tek, borbenost…, na res visokem nivoju.

Vse to se je pokazalo še posebej v prvem polčasu, ki smo ga dobili kar z 3:0 (strelca Veligošek 2-krat in Štiglic), ter nasprotnika dobesedno povozili. Potem je sledil drugi polčas, ki je bil glede na prvega malo slabši, a še vedno dokaj soliden. Tekma je bila zelo odprta in priložnosti na obeh straneh, tekma pa se je končala z rezultatom 3:1 v našo korist.

Fantje vedo kaj je bilo dobro in kaj je bilo malo slabše, tisto »malo slabše« pa se popravlja na naslednjih treningih. Skupna ocena tokratnega srečanja ja pozitivna, veseli pa predvsem odnos, ki je bil skozi celotno srečanje pozitiven in pravi (fantje so si med seboj pomagali, se spodbujali ter delovali kot ekipa). Lepa tekma in pomembna zmaga, saj je lepo biti v vrhu lige, a tako kot smo to povedali že večkrat, bolj nas zanima na kakšen način prihajamo do zmag in kakšen je odnos naših fantov. Nekatere zadeve so že zelo dobre, nekatere mogoče malo manj, možnosti napredka pa je še veliko – seveda z mirno in »trezno« glavo, brez tako imenovanega prehitevanja.

P.S.  veseli tokratni odnos staršev in navijačev, ki je bil takšen kot si ga v našem klubu samo želimo – pozitiven in usmerjen k navijanju. Veseli tudi dejstvo, da smo na tribunah videli nekaj staršev mlajših selekcij, za kar jih lahko samo pohvalimo. Hvala vsem in vabljeni tudi na naša naslednja srečanja!

 

Trener: Arčan Bojan

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive