TUDI PORAZ JE DEL NOGOMETA

V nedeljo 03.11.2013 je bilo na sporedu 15. kolo prve lige U-15 vzhod in naša ekipa je po dolgem času doživela poraz.

Že zadnji dve tekmi (prvenstvo in mednarodna liga), fantje niso tisti »pravi« in ta poraz je mogoče prišel še pravi čas, da se pred koncem prvenstva glave malo zbistrijo ter uredijo.

Nikakor ne moremo sestaviti dveh enakovrednih polčasov, oziroma preveč nihamo v svoji igri ter odnosu-pristopu. In tako je bilo tudi tokrat, ko smo gostili ekipo Veržeja. V uvodnih minutah smo bili boljši nasprotnik in imeli tudi dve tako imenovani »zicer« priložnosti, ki pa jih žal nismo znali izkoristiti. Seveda je v nogometu tako, da kdor ga ne da ga dobi in na polčas smo odšli z rezultatskim zaostankom 0:1. Drugi polčas podobna zgodba – dokaj dober začetek in izenačenje na 1:1, potem pa nerazumljiv padec in goli so padali kot za stavo. Naši igralci so vsi po vrsti igrali samo v napadu, ko pa je bila žoga izgubljena, nas ni bilo nikjer, predvsem pa smo stali predaleč stran od igralcev. Za vse skupaj ne moremo kriviti samo zadnje linije, ampak celotno ekipo, kajti obramba se začne pri napadu.

Že večkrat smo zapisali, da vsaka šola nekaj stane in da se iz napak moramo kaj naučiti. Skrbi samo dejstvo, da nekateri posamezniki teh napak nekako ne sprejemajo, oziroma jih ponavljajo iz tekme v tekmo, nekateri drugi pa mislijo, da oni niso nič krivi in da vse delajo prav. Zato pa smo tukaj mi trenerji, da fantom poizkušamo popraviti njihove napake (seveda kadar oni to sprejemajo in poizkušajo kaj popraviti). Kot sem dejal že v uvodu, tokratni poraz je mogoče prišel prav, saj nas do konca čakajo še tri težke preizkušnje (tekma z Mariborom in Dravogradom, vmes pa še tekmovanje »Nike Cup«).

Trener: Arčan Bojan

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive