URNIK IN TEKMA REPREZENTANCE

V torek 19.11. se v Celju na Areni Petrol odvija prijateljska reprezentančna tekma med Slovenijo in Kanado.

 

 

Tokrat se je NZS odločila, da na tekmo povabi tudi mlajše generacije gledalcev in med njimi je tudi naš klub.

NK Šampion je vabila seveda vesel, vendar se vabilu ne bomo odzvali v vsakem primeru. Zakaj, zato ker bomo jutri dopoldan izvedeli, kje bodo povabljeni fantje sedeli (ali na pokriti ali na nepokriti tribuni). Če bodo sedeži na nepokriti tribuni, potem se vabilu  ne bomo odzvali, kajti za torek je napoved slabega deževnega vremena in naše fante ne bomo izpostavljali dežju (varnostniki na tekmah ne dovolijo dežnikov in gledalci na nepokriti tribuni so žal na direktnem dežju).

Torej, starši selekcij U-9,10,11,12,13 bodite pozorni na naš plan treningov in ga v ponedeljek zvečer ponovno poglejte – glede na vreme in glede na sedeže bodo fantje ali imeli treninge po normalnem razporedu ali pa skupni zbor za ogled tekme. Vse to bo zapisano na planu dela, poglejte pa ga v ponedeljek zvečer.

Hvala za razumevanje in ŠPORTNI POZDRAV

Kolektiv NK Šampion

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive