RIN-2013 IN NAŠI ŠAMPIONI

V nedeljo, dne 1.12. smo z otroci U-9 odšli na turnir RIN v Rogatec. Otroci so se pomerili v igri 4:4 brez vratarja in v spretnostnih igrah.

V nogometni igri so imeli otroci na začetku malce treme, a kmalu so pokazali svoje znanje. Videli smo kar nekaj lepih podaj, preigravanj, strelov in tudi golov.

Spretnostne igre so zajemale: žongliranje z nogami, žongliranje z glavo, udarec na vrata in  hitrostno tekmovanje. Največ težav so otroci imeli pri prvih dveh spretnostih, pri drugih dveh pa so bili uspešni.

Na turnirju so sodelovali: Štante Tjaš, Vozelj Vid, Šeško Nik, Cvek Blaž, Grlić Niko, Šelih Hugo in Dokler Miha.

To je bil eden redkih turnirjev, kjer se ne vodi uradnih rezultatov tekem, saj le-ti niso v ospredju pri razvoju otrok. Želimo si, da bi bilo teh tekmovanj še več.

trener U-9

FERME PETER


NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive