NAŠI FANTJE V PODČETRTKU

Naše mlajše selekcije začenjajo zimski del tekmovanj na turnirjih v dvoranah. Prvi so na turnir odšli igralci U-9.

V soboto, 14.12. smo z drugo skupino otrok U-9 odšli na turnir RIN v Podčetrtek. Podobno kot prva skupina, so se tudi tukaj pomerili z sovrstniki v spretnostnih igrah in v igri 4:4 brez vratarja. Sovrstniki so bili iz NK KRŠKO, NK CELJE in NK ŽALEC. Naši mladi Šampioni so bili zelo dobri tako v spretnostnih igrah kot v nogometni igri. Prikazali so veliko lepih akcij, strelov na gol kot tudi samostojnih preigravanj. Vse to pa jim je uspevalo, ker so resnično dobri prijatelji. Naj tako ostane še naprej!

Na turnirju so sodelovali: Stjepanović Njegoš, Malec Tine, Rakita Van, Dobovičnik Ben, Narat Filip, Krajnc Jakob, Hempt Lukas in Gnilšek Nejc.

Ponovna pohvala ljudem pri organizaciji turnirja!

trener U-9

FERME PETER

 

b



NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive