PETROVI FANTJE DOBRODELNO

V nedeljo, 22.12.2013 smo se z skupino U-9 udeležili humanitarnega turnirja v Športnem centru Marinko Galić pri Mariboru. Igrali smo 5+1 na umetni travi na odboj.

Otroci so dokazali, da se lahko kosajo z klubi iz širne okolice. Med drugim so igrali tako z NK Mura kot z NK Koper in vselej bili bolj učinkovit tekmec. Na koncu turnirja smo zasedli 3.mesto.

Dobrodelni turnir je popestril tudi obisk svetovno znanega sodnika, Damir-ja Skomine, ki je otrokom na čast sodil tudi nekaj tekem.

 

Na turnirju so bili prisotni: Cvek Blaž, Obreza Tai, Kusić Aleksandar Sven, Gnilšek Nejc, Karapandža Timotej, Hempt Lukas, Delić Nikola, Mlakar Škavs Tjan in Hodnik Nik

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive