POLLETNO POROČILO U-12

Tudi trener GRLIČ je pripravil kratko poročilo o polletnem delu s svojo ekipo.

S treningi smo začeli nekje v drugi polovici avgusta. Začetne treninge smo imeli skupaj s selekcijo U-13. Do prve tekme v ligi smo imeli samo nekaj samostojnih treningov, na seznamu smo imeli 12 igralcev.

Po prvi tekmi se je to število še malo zmanjšalo, saj so z treniranjem odnehali Novak Matic, Papagiannakis Markos ter Mesarec Liam. Na uvodnih tekmah sem se s številom razpoložljivih igralcev še malo lovil, kot tudi znerednim treniranjem. Posledica tega je bila, da smo kar nekaj tekem odigrali brez zamenjav, kar se je poznalo tudi na rezultatih.

Po polovici septembra so fantje začeli treninge jemati bolj resno in to se je v drugem delu sezone videlo več kot očitno. V prvem delu sezone smo izgubili kar 6 tekem , v drugem delu pa smo trikrat remizirali in zadnjo tekmo tudi zmagali. Fante moram pohvaliti za borbenost v drugem delu sezone in resno treniranje. V jesenskem delu sezone imamo planirano okvirno 63 aktivnosti z tekmami skupaj.

Fantom bi sporočil, da se je za zmago potrebno potruditi in pred njo redno trenirati. Zahvalil bi se tudi vsem staršem, ki so pomagali klubu na kakršen koli način, želim jim srečno in zdravo 2014.

 

Trener Grlič

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive