POROČILO S TURNIRJA

Prejšnjo nedeljo, 26.1.2014 so se naši fantje in dekle, vsi letnik 2004 razen enega 2003, udeležili turnirja Cirila Naprudnika v Žalcu. Igrali so po 10 minut na tekmo, 5 + 1 v športni dvorani OŠ Žalec.

Na turnirju je sodelovalo 12 selekcij različnih klubov iz Slovenije, letnik 2003 in 2004, ki so bili razdeljeni v dve skupini, A in B. Svojo pot smo začeli v skupini B, s slabo predstavo same igre, ki ni in ni stekla. Skozi nadaljevanje so se fantje sicer trudili, a niso povsem upravičili svojih pričakovanj. Z malce sreče na naši strani, smo v svoji skupini zasedli 4. mesto, ki pa je še vodilo v četrtfinale.

V četrtfinalu nas je čakal težak naprotnik in sicer NK Žalec 1, prvi iz skupine A. Tukaj pa so naši fantje in dekle pričeli kazati svojo borbenost, nepopustljivost in dobro igro, saj so po rednem delu 0 : 0, sledili kazenski streli iz 6 metrov, kjer smo bili uspešnejši in se tako uvrstili v željeni polfinale.

Tudi polfinalna tekma je bila za naše fante resna preizkušnja. V igri z ekipo NK Rogaška nam je bil zaradi namernega prekrška dosojen kazenski strel iz 6 metrov in izključitev igralca za 1 minuto. Na tem mestu je potrebno posebej izpostaviti našega zelo razpoloženega vratarja Jaša Srše, ki je ubranil ta kazenski strel in še mnogo drugih ter se na tem turnirju zares izkazal. Po rednem delu igre je bilo tako 0 : 0 in spet so se naši fantje izkazali z več zadetimi kazenskimi streli, zato gre pohvala tudi vsem izvajalcem le - teh, saj so bili pri izvajanju vseh kazenskih strelov na tem turnirju sto odstotni. In vsi skupaj smo se veselili uvrstitve v veliki finale.

V velikem finalu smo se v rednem delu igre dobro borili proti ekipi NK Zagorje, a je bila tik pred koncem le - ta za naše fante premočan nasprotnik, saj smo dobili dva hitra zadetka in tako osvojili končno 2. mesto. Kljub temu smo se iskreno veselili in gremo pogumno naprej!

Na turnirju so sodelovali: Flis Jakob, Kajzba Nina, Leban Denis, Satler Jan, Srše Jaša, Škoflek Maj, Videčnik Urh in Jeršič Luka.

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive