TUDI 9-KA NA TURNIRJU V ŽALCU

V soboto, 25.1.2014, ob prvem letošnjem snegu, smo odšli z otroci U-9 na turnir v Žalec. Igralo se je po pravilih 5+1 na avt.

V skupinskem delu so naši Šampioni imeli na sporedu tekme proti: NK ŽALEC 2, NK CELJE 1, ND POLZELA, NK BREŽICE 1. Brez poraza so se otroci uvrstili v nadaljnji del tekmovanja. In ker smo imeli skoraj 2h časa do naslednje tekme, smo si z otroci privoščili sprostitev zunaj na snegu, kjer smo se kepali! J

V nadaljnjem delu jih je čakala tekma proti NK CELJE 2. Tekma se je končala z 1:0 v našo korist, pred koncem tekme je uspel z lepim volley-em zadeti Lukas. Zaradi neupoštevanja pravil ene izmed nastopajočih ekip, se je zaključni del tekmovanja spremenil.

Tako smo v finalu ostale tri ekipe, kjer smo igrali vsak z vsakim. Prvo finalno tekmo smo odigrali proti znancem NK BREŽICE 1, kjer smo do zmage prišli šele po streljanju 6-metrovk. Tukaj velja pohvaliti našega vratarja Blaža, ki je bil zelo zbran in ni prejel nobenega gola. Ter seveda strelca Jakoba in Lukasa. Druga finalna tekma pa je bila spet proti znancem NK CELJE 1, kjer pa smo na našo žalost prejeli edini gol na turnirju, v zadnjih izdihljajih tekme.

Tako so naši mladi Šampioni prejeli medalje in pokal za osvojeno 2.mesto.

Otrokom čestitam za trud in osvojeni rezultat! O tem, kako dobro so izgledali na igrišču (dvojne podaje, preigravanje, strel na gol,..), bi se dalo pa še veliko povedati…

Barve našega kluba so predstavljali: Cvek Blaž, Kusić Aleksandar Sven, Hempt Lukas, Narat Filip, Rakita Van, Stjepanović Njegoš, Šeško Nik, Dobovičnik Ben in Krajnc Jakob.

POVEZAVA DO PREOSTALIH SLIK SOBOTNEGA DRUŽENJA

https://www.dropbox.com/sh/tbonrcpifgnwf4z/0Xnv61eML2 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive