ZAČELE SO VSE NAŠE PRVOLIGAŠKE EKIPE

Ta vikend se je začelo zares...   Vse prvoligaške ekipe Šampiona so igrale prve tekme spomladanskega dela.


SOBOTA:

Selekcija U-15: NK Sl. Bistrica : NK Šampion,  rezultat  0:2 ; ta tekma je bila otvoritev spomladanskega dela prvenstva in fantje U-15 so zabeležili prvo zmago. Že v samem uvodu tekme smo pokazali kdo je boljši nasprotnik in po 8 minutah že vodili z 0:2 (strelca Kuhar in Bajec). Potem pa smo v nadaljevanju malo popustili, a si kljub temu v prvem polčasu ustvarili še kar nekaj res zrelih priložnosti. Če lahko fante za prvi polčas še nekako pohvalim, pa je bil drugi žal zelo slab (slab za naše normative). Skratka, zmaga je dobrodošla, žal pa smo na tekmi pokazali dva različna obraza.

Kadeti: NK Šampion : NK Rudar Velenje,  rezultat  4:1 ; otvoritev spomladanskega dela in zmaga vredna zlata. Fantje so tekmo sicer začeli v rahlem krču, a so se proti sredini prvega polčasa le prebudili. Takrat smo tudi zadeli za 1:0 (Haljeta) in to je bil tudi rezultat prvega polčasa. Potem je sledil drugi polčas in skoraj kar mala »goliada«. Končni rezultat je bil visokih 4:1 v našo korist (strelci: Haljeta, Cikaqi in Ravnak), a je bila tekma dosti težja kot kaže rezultat. Fantom vse čestitke za zmago in le tako naprej.

Mladinci: NK Šampion : NK Rudar Velenje,  rezultat  3:0; otvoritev spomladanskega dela in zmaga vredna zlata. Naši mladinci so zmagali z 3:0, a je bila zmaga res trdo prigarana (cela tekma je bila zelo čvrsta in borbena). Gole za zmago sta prispevala Kramer 2-krat in Karbegovič, a gredo zasluge za zmago celotni ekipi. Žal sta zasluženo zmago malo zasenčila dva nepotrebna rdeča kartona proti koncu tekme, a nogomet je pač takšna stvar… Na koncu vseeno čestitke za zmago.

NEDELJA:

Člani: NK Šmartno 1928 : NK Šampion,  rezultat  1 : 0 ; prva tekma pomladi in žal rezultat katerega se ne moremo veseliti. V tekmo smo krenili rahlo v krču, za nameček pa je v 23. minuti sledila še poškodba našega vratarja (razbita arkada in Čretnik je moral na šivanje). V igro je vstopil mladi Vunderl Lan in svoje delo je opravil res izvrstno (kljub golu, ki ga je prejel že nekaj minut po svojem vstopu). Po golu je bila tekma dinamična in odprta z obeh strani, a žal dokaj maloštevilni gledalci zadetkov niso več videli. Naši fantje so danes žal pokazali dosti manj kot smo to od njih pričakovali in točke so ostale v Šmartnem. Domačinom čestitke za zmago, mi pa moramo svoje »točke« iskati v naslednjih srečanjih. Ne moremo pa mimo tega, da ne bi omenili še ene poškodbe, tokrat še hujše kot prej pri vratarju - proti koncu tekme je našega igralca Horvat Žana domači branilec zaustavil z grobim prekrškom, Žanu pa je na žalost obrnilo koleno (verjetno je za njega sezona že končana, čeprav upamo na najboljše. Žan, ŽELIMO TI VELIKO SREČE). 

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive