TOČKE ZA MLADINCE, IN MLAJŠE SELEKCIJE

Vsak nov vikend prinaša nove tekme selekcijam, ki začenjajo spomladanski del sezone, nova zmaga mladincev..

 

 

SOBOTA:

Selekcija U-9: NK Šampion : NK Krško,  rezultati  5:0, 2:0, 3:0, 4:1 ; otvoritev spomladanskega dela in štiri zmage. Odlična popotnica za nadaljevanje uspešne pomladi ter obenem pokazatelj dobrega dela v zimskem premoru. Štiri zmage proti vedno neugodnemu Krškemu je res pohvale vredno, po besedah trenerja pa so še vedno rezerve. Torej, fantje le ubogajte trenerja in bodite pridni na treningih!

 

Selekcija U-11: NK Šampion : NK Krško,  rezultati  1:0, 3:0, 1:1, 4:2 ; otvoritev spomladanskega dela in tri zmage ter remi. Odličen začetek spomladanskega dela in tako kot smo dejali že pri U-9, tudi lep pokazatelj dobrega dela v zimskem premoru. Fantje in trener, vse pohvale in le tako naprej!

 

Selekcija U-15: NK Šampion : NK Rudar Velenje,  rezultat  2:3 ; ta tekma je bila neko nadaljevanje naše spomladanske zgodbe – priigramo si ogromno priložnosti a ne zadenemo, na drugi strani pa dobimo zadetke iz »nič«. In tako je bilo tudi tokrat, namesto da v prvem polčasu izkoristimo kar smo imeli in vodimo vsaj za dva, tri zadetke, je prišla kazen in rezultat na polčasu 1:1. Drugi polčas ni bil nič drugačen, saj smo nasprotniku sami poklonili drugi in tretji zadetek in na koncu izgubili z 2:3.

 

Kadeti: NK Interblock : NK Šampion,  rezultat  2:1 ; v prvem polčasu smo bili enakovreden nasprotnik, a smo žal v 24. minuti naredili manjšo napako v obrambi in nasprotnik je to kaznoval. V nadaljevanju smo mi imeli dve takšni situaciji, a za razliko od nasprotnika, jih nismo znali izkoristiti in rezultat prvega polčasa je bil 1:0. Sledil je drugi polčas in podobna zadeva, dokaj enakovredna igra obeh ekip. Žal je tudi tokrat prvi zadel Interblock in v 55. minuti je bilo 2:0. Marsikatera ekipa pri takšnem rezultatu obupa in »pade«, a ne naši kadeti. Proti koncu tekme smo uspeli znižati na 2:1 in v zadnji minuti zadeli tudi za 2:2, a so nas tokrat »premagali« sodniki. Regularen gol za 2:2 je bil razveljavljen zaradi signaliziranja stranskega sodnika (off side). Glavni sodnik je po tekmi priznal da so verjetno storili napako, a kaj nam pomaga priznanje če nismo osvojili točke. Vseeno čestitke kadetom za njihovo nepopustljivost in borbo, verjamemo pa, da se jim bo sreča nasmehnila že na naslednji tekmi.

Mladinci: NK Interblock : NK Šampion,  rezultat  0:1 ; tekma proti ekipi iz zgornjega dela točkovne razpredelnice je bila resnično dinamična, tako da so gledalci lahko prišli na svoj račun. Naši mladinci so povedli že v 6 minuti in si v prvem polčasu priigrali še vsaj 5 res zrelih priložnosti. Žal nismo uspeli zadeti in na polčas smo odšli z minimalno prednostjo enega zadetka. To vodstvo smo drugi polčas dobro branili in to nam je tudi uspelo. Zmago so si fantje zagotovili z res organizirano igro v obrambni in z hitrimi prehodi v napad. Čisto vse fante pa bi pohvalil za res dober pristop – medsebojno spodbujanje, dobra komunikacija, veliko teka, borbenost…. Skratka, fantje so si to zmago resnično zaslužili, saj so na igrišču pustili srce in zadnje atome svoje moči. Vse pohvale!

Člani: NK Kalcer Radomlje : NK Šampion,  rezultat  2:1 ; naše rahlo »zdesetkane« člane je čakala težka tekma proti drugo uvrščeni ekipi 2.SNL. Kljub okrnjeni zasedbi so se fantje pokazali v dobri luči in bili skozi celotno srečanje vsaj enakovreden nasprotnik. Kljub porazu je pomembno to, da so fantje odigrali dobro in hrabro, kar je lepa napoved za prihodnja srečanja.

Naslednje je že v soboto 12.04.2014, ko bomo domačo tekmo namesto v Celju igrali v Sl. Konjicah. Tekma proti vodilnemu moštvu v ligi (Roltek Dob) se prične ob 16.30 uri in kljub temu da ne igramo v Celju, vas vabimo k podpori ter navijanju.

 

NEDELJA:

 

Selekcija U-13: ND Dravinja : NK Šampion,  rezultati  0:2, 0:2, 2:3, 0:2 ; to je bila za naše fante U-13 že druga spomladanska tekma in podobno kot že v prvi (4 zmage) so se izkazali tudi tokrat (ponovno 4 zmage). Odličen start v pomlad in same pohvale. Glede na besede trenerja so bile tekme dobre, a imamo še nekaj rezerv. Le te se bodo našle na treningih, zato pridno trenirajte in le tako naprej.

 

Selekcija U-12: NK Šampion : NK Imeno,  rezultat  1 : 2 ; druga tekma pomladi in že drugič smo bili prekratki za 1 zadetek. Nič hudega, glavo gor in z delom se bo stvar obrnila tako, da bomo naslednjič imeli zadetek viška.

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive