U-9 NA ČLANSKI TEKMI

V torek 25.3.2014 smo se z skupino U-9 udeležili članske tekme 2.SNL na Areni Petrol. Pridružilo se nam je tudi nekaj izbranih otrok, ki trenirajo nogomet v OŠ.

Najprej so se otroci preoblekli v klubske drese, nato so počakali na hodniku nogometaše in sodnike. Sledil je pregled delegata in nato so igralci v spremstvu naših otrok zakorakali na igrišče, kjer so jih že nestrpno čakali fotografi in gledalci. Ko se je pozdrav in fotografiranje končalo je otroke čakalo še eno majhno presenečenje. Imeli so ogled domače slačilnice članskih nogometašev, kamor ponavadi smejo samo domači igralci in strokovni štab.

Ko so se aktivnosti v zaodrju končale, so si otroci ogledali tekmo na tribuni, kjer so s svojim navijanjem vzpodbujali domače nogometaše."

Pripravil Peter FERME

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive