PREPRIČLJIV ZAČETEK

V soboto, 16.08.2014 se je za selekcijo U-15 začelo zares, saj je bila na sporedu prva prvenstvena tekma (tekmovanje prva liga U-15 vzhod).

Naši »Šampioni« so gostovali pri ekipi NK Žalec in svoje delo opravili več kot z odliko. Že sam začetek srečanja je nakazal, kako se bo tekma odvijala – naši fantje so silovito napadli in močan pritisk je takoj obrodil sadove, saj smo preko Lupreta zadeli že v 2. minuti. Sledila je 4 minuta in spet Lupret ter 8. minuta ko je zadel novinec v naših vrstah Steblovnik.

Do konca prvega polčasa smo zadeli še 3-krat (strelca Čater 1-krat ter Lupret 2-krat) in rezultat prvega polčasa je bil 0:6 v našo korist. Tudi drugi polčas ni prinesel neke bistvene razlike, saj smo bili še vedno strelsko navdahnjeni in ekipno močni. Končni rezultat je bil 1:9, mirno pa lahko rečemo, da je bila zmaga po vsem prikazanem, čisto zaslužena. Pohvaliti je potrebno vse igralce, saj so prav vsi pripomogli k takšnemu rezultatu (vseeno je ali je igralec med strelci ali ne, vsak je po svoje zaslužen za takšen ekipni uspeh).

Upamo in verjamemo da bo takšen rezultat samo spodbuda za vnaprej, kajti čaka nas še veliko dela in veliko treninga. Trener je kljub prepričljivi zmagi videl še nekaj stvari, ki se dajo izboljšati, kar pa je nenazadnje tudi želja našega kluba (stalno izboljševanje ter napredek).

Igralci, ki so zastopali barve naše ekipe: Moćić, Krumpak, Ratej, Petkovič, Kamenšek, Čater, Štraus, Drobinc, Steblovnik, Lupret, Hodžar, Ledl, Stepišnik, Grlić in Grobelnik.

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive