GOSTOVANJE V SLOVENSKI BISTRICI

V soboto, 23.08.2014 se je za našo člansko ekipo začelo zares. Na sporedu je bila prva prvenstvena tekma (3.SNL – sever) in naši »Šampioni« so gostovali pri ekipi NK Bistrica.

Sam začetek tekme je nakazal, da si obe ekipi želita v tekmovanje stopiti z zmago. Srečanje je bilo trdo in kompaktno, ritem tekme pa smo nekako bolj narekovali mi. Kljub našima dvema stativama se rezultat v prvem polčasu ni spremenil in obetal se je zanimiv drugi polčas.

V njem pa smo le uspeli izkoristiti svoje prednosti in v 75 minuti je sledilo »olajšanje«, končno nam je uspelo zadeti (strelec Djuranovič Bojan). Po doseženem zadetku pa je z naših ramen padel nekakšen »kamen prve tekme« in dobesedno smo zagospodarili na igrišču. Kmalu je sledil še drugi zadetek (ponovno Djuranovič Bojan) in tekma je bila odločena. Do konca tekme je bilo samo še vprašanje ali bomo zadeli še kakšnega, ampak velika prepreka je bil domači vratar, kateri je skozi celotno tekmo branil odlično in je nanizal kar nekaj odličnih obramb. Tako je rezultat ostal 0:2 v našo korist in mirno lahko rečemo, da je bila zmaga zaslužena, ampak težko priborjena.

Prva tekma in prva zmaga je lepa popotnica za naprej, predvsem pa velika motivacija za nadaljnje delo. Trener je kljub dokaj prepričljivi zmagi videl še nekaj stvari, ki se dajo izboljšati, kar pa je nenazadnje tudi želja našega kluba (stalno izboljševanje posameznikov ter napredek).

Sedaj člansko ekipo čaka še eno neugodno gostovanje (v Podvincih), nakar sledi prva domača tekma (v Celje prihaja Dravograd). Že sedaj bi v imenu igralcev povabil vse naše navijače, da nas na prvo domačo tekmo pridejo pogledati ter seveda podpreti v naši borbi za zmage in za sam vrh lige.


Igralci, ki so zastopali barve naše ekipe: Jarc, Kidrič, Čonč, Gabršek, Šmigoc, Korošec, Smodej, Gojzdnik, Vouk, Kahteran, Djuranovič B., Vunderl, Aleksandrov, Djuranovič G. in Dajčer.Trener: Bojan Arčan

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive