ZMAGA NA GOSTOVANJU

V soboto, 23.08.2014 se je naša selekcija U-15 odpravila na dolgo pot – gostovanje v Veržeju.

Že v lanski sezoni je bilo to eno izmed težjih gostovanj, podobno pa je bilo tudi tokrat (oddaljenost, dober nasprotnik, itd.). Kljub dolgi vožnji pa smo v tekmo krenili odlično, saj smo uspeli zadeti že v 1. minuti (po strelu Lupreta je domači vratar žogo odbil do Hodžarja, kateremu iz neposredne bližine ni bilo težko zadeti za vodstvo 0:1). Nadaljevanje tekme je bilo podobno kot začetek, torej razburljiv in poln priložnosti.

V 17. minuti so domačini uspeli izenačiti, a smo potem v 32 minuti ponovno povedli (iz prostega strela je zadel Čater). 1:2 je bil tudi rezultat prvega polčasa in obetal se je res razburljiv drugi polčas. V drugem polčasu pa kljub številnim priložnostim (tako domačinov, kot nas) zadetkov ni bilo in ostalo je pri naši zmagi z rezultatom 1:2. Na koncu lahko rečemo, da je bila tekma zanimiva in odprta z obeh strani, rezultat pa bi se lahko prevesil tako v eno, kot v drugo stran. Za našo novo zmago so zaslužni prav vsi igralci, kajti borili so se kot ekipa. Veseli dejstvo, da je bila prisotna komunikacija, da je bilo prisotno spodbujanje in da so fantje na momente dihali v eno. Še enkrat, čestitke in le tako naprej.


Igralci, ki so zastopali barve naše ekipe: Ledl, Ratej, Poboljšaj, Petkovič, Kamenšek, Čater, Štraus, Drobinc, Steblovnik, Lupret, Hodžar, Moćić, Medić, Grlić in Antončič.Trener: Bojan Arčan

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive