NOVE TRI TOČKE ČLANOV

V nedeljo, 31.08.2014 je naša mlada članska ekipa odšla na svoje drugo gostovanje, čakala pa nas je težka tekma proti neugodnim Podvincem.

Zakaj težka tekma, zato ker sta obe ekipi v prvem kolu zmagali, nemalo presenečenje pa je bila prepričljiva zmaga Podvincem proti Ptuju (Ptuj je nekakšen tihi favorit 3.SNL sever). Pa pojdimo na sam potek tekme. Že od samega začetka se je pri naših članih videla sigurnost v igri in celoten prvi polčas smo z lahkoto »nadzorovali« tekmo. Bili smo boljši nasprotnik in proti koncu prvega polčasa smo to svojo »premoč« kronali z zadetkom kapetana Djuranoviča. Sledil je drugi polčas in po 9. minutah igre je nasprotnik iz prekinitve uspel izenačiti. Naši šampioni se niso ustrašili in nalet domače ekipe smo zaustavili na najlepši možni način, s kontra golom (7. minut po prejetem golu smo zadeli tudi mi, strelec je bil Kidrič). Torej, rezultat v 61. minuti je bil 1:2 v našo korist in do konca tekme je bilo še kar nekaj časa. Kljub pritisku domačih igralcev (pritisk je bil predvsem iz prekinitev), so naši fantje pokazali koliko veljajo in določene situacije smo kljub naši mladosti reševali zelo »rutinsko«. Do konca tekme se rezultat, kljub nekaterim priložnostim na obeh straneh, ni spremenil in ostalo je pri naši zmagi z 1:2. Pohvale gredo celotni ekipi, saj so si to zmago resnično zaslužili, bili so borbeni,  bili so hrabri, predvsem pa mirni. Fantje, vse čestitke za res zrelo predstavo!

Sedaj našo člansko ekipo čaka še tretjo neugodno gostovanje (tokrat v Dravogradu). Glede na to, da smo obojni še neporaženi, bo ta tekma pravi »derbi« lige, zato bi povabil vse naše navijače, da nas na dolgo gostovanje pridejo podpreti in nam pomagati do nove zmage. Na zgoraj omenjeni tekmi proti Podvincem vas je bilo kar nekaj in našim igralcem ste dali tisti dodaten vir energije. Skratka, navijači HVALA in le tako naprej!

Igralci, ki so zastopali barve naše ekipe: Jarc, Kidrič, Čonč, Gabršek, Šmigoc, Korošec, Smodej, Gojzdnik, Vouk, Jankovič, Djuranovič B., Čretnik, Aleksandrov, Djuranovič G. in Kahteran.

 

Trener: Bojan Arčan

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive