VERJAMEM V ŠAMPIONE

Vsi ki dihamo z našimi mladinci smo verjeli in čakali....  Zgodilo se je na najlepši možni način...  Sredi Maribora...

Naši mladinci so v 7. krogu 1.SML (prva mladinska liga Slovenije) v gosteh  zabeležili zelo odmevno ter pomembno zmago. Zadnji sodnikov žvižg je prinesel visoko in prepričljivo  zmago 1:6, proti velikemu Mariboru.

Pot do nje ni bila lahka, saj začetek sezone, kljub našim velikim pričakovanjem, ni bil najboljši. Na uvodnih tekmah smo bili vedno tako blizu, a obenem tako daleč. Pripravili smo si nemalo priložnosti, ki jih žal nismo izkoristili (tudi takšne, ki jih je težje zgrešiti kot zadeti), na drugi strani pa smo gole prejeli dobesedno iz nič. V takšnih situacijah se je težko pobrati in to uspe samo tistim, ki v to verjamejo in so dovolj kvalitetni.

Naši cilji se kljub slabemu startu v sezono, niso spremenili in tokratna odmevna zmaga je samo en izmed pokazateljev našega kvalitetnega dela z mladimi nogometaši – dela v katerega verjamemo in dela, kateri je v preteklosti že dal vidne rezultate.

Zmaga v gosteh z rezultatom 1:6 je vedno odmevna, še bolj pa je odmevna če je nasprotnik veliki NK Maribor. Za to zmago je zaslužna cela ekipa s trenerjem na čelu, najbolj pa veseli dejstvo, da so fantje celo tekmo dihali kot eno in se vzpodbujali takrat, ko je bilo to potrebno. Tokrat ne bomo izpostavljali posameznikov, saj so za takšen rezultat zaslužni prav vsi, tudi tisti ki jih tokrat ni bilo zraven, saj se ekipni duh gradi na treningih. Kar pa se tiče kvalitete, so ti fantje že dokazali da jo imajo, takrat kadar so pravilno usmerjeni in kadar so glave »prave«.

Fantje, naj vas ta zmaga ne uspava in le tako naprej – zavzeto, resno in s pravim pristopom. Bodite še naprej »ŠAMPIONI«

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive