NAŠI MALI ŠAMPIONI VEČ KOT PREPRIČLJIVI

Na tekmi NK Šampion proti NK Žalec so naši šampioni ugnali sovrstnike iz NK Žalec s kar 13 - timi goli razlike. NK Šampion ni prejel nobenega gola!

Naši lanskoletni prvaki selekcije U-13 (lansko leto letniki 2001/2002), so tudi v letošnjo sezono krenili odlično. Letošnjo sezono sicer nastopajo v selekciji U-13 letniki 2002/2003, a je zadeva zelo podobna kot lani, torej suverene igre in gladke zmage.

Prvo tekmo so naši fantje igrali doma proti lanskim »vice prvakom« NK Krško ter gladko zmagali z 6:1. Druga tekma pa je bila v gosteh pri NK Žalec in ponovno gladka zmaga z 0:13. Torej, dve tekmi, dve zmagi in gol razlika 19:1. Fantje po besedah trenerja igrajo odlično, še bolj pa veseli dejstvo da tudi na treningih delajo odlično.

Torej, fantje le tako naprej in naj vas takšni rezultati ter gladke zmage ne uspavajo. Vsak trening je novo dokazovanje in vsaka tekma je nova zgodba. Torej le tako naprej in POHVALJENI

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive