TEKMOVANJE ZAČELA NAŠA 9-KA

V nedeljo, 14.9., po več prestavljenih in odpovedanih tekem, smo tudi z U-9 pričeli s tekmovalno sezono.

Prvo tekmo smo odigrali na Olimpu (umetna trava) proti ND DRAVINJA iz Slovenskih Konjic. Najprej smo se z otroci v slačilnici pogovorili kakšen bo protokol na vsaki tekmi, nato smo imeli še sestanek za današnjo tekmo. Po sestanku je sledilo še ogrevanje in vsi smo bili pripravljeni na tekmo.

Naši šampioni so danes prikazali kar nekaj lepih akcij, strelov na gol, obramb,.. in še kaj bi lahko naštel. Ker pa so to le še otroci, je najpomembneje da so se iz današnje preizkušnje naučili kaj novega.

Zato otroci, ko se vidimo na treningu, me bo zanimal odgovor na vprašanji:

Kaj bomo počeli pred in po vsaki tekmi-protokol? IN Kakšna navodila ste dobili za današnjo tekmo?

Barve NK ŠAMPION so danes predstavljali:

Brkić Luka, Dokler Miha, Feldin Tevž, Gorenak Gašper, Grlić Niko in Luka, Held Patric, Karapanđa Timotej, Kotnik Maj, Kresnik Nik, Stegu Filip, Stožir Blaž, Šelih Hugo, Ivanišević Nik, Pilih Sebastian, Obrovnik Tjan, Pavlović Aleksander in Vodušek Luka.


Trener U-9

FERME PETER


NEKAJ UTRINKOV S TEKME

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive