U-9 PRI KONCU TEKMOVALNEGA DELA SEZONE

Trener naših mladih šampionov je pripravil krajši zapis ob zaključevanju jesenskega dela tekmovanja.

Počasi se zaključuje jesenski del tekmovalne sezone za skupino U-9. Pred nami je še zadnja tekma, ki sledi na koncu tega tedna. Ob tem naj pohvalim starše in otroke za redno prisotnost na nogometnih aktivnostih oz. za njihovo pravočasno javljanje odsotnosti.

Kar se tiče igralne razpoloženosti, pa lahko rečem, da čeprav nisem vedno zadovoljen s prikazanim, se naši otroci na večino tekmah bolje izkažejo kot njihovi tekmeci.

Ob tej priložnosti pa bi rad še omenil, da je naša skupina 13. oktobra opravila predstavitveni trening na Trenerskem seminarju  v Žalcu. Ne zgodi se velikokrat, da imajo otroci možnost trenirati pod budnim očesom toliko trenerjev.  Zato je to ena velika pohvala za naše mlade nogometaše.

Skupino U-9 sestavljajo:

Brkić Luka, Dokler Miha, Feldin Tevž, Gorenak Gašper, Grlić Niko in Luka, Held Patric, Karapandža Timotej, Kotnik Maj, Kresnik Nik, Stegu Filip, Stožir Blaž, Šelih Hugo, Verstovšek Jani, Ivanišević Nik, Pilih Sebastian, Aleksić Stefan, Obrovnik Tjan, Pavlović Aleksander, Vodušek Luka, Zupanc Rožle, Bezenšek Tim, Grahek Bor in Vengust Tim.

Spodaj si lahko ogledate foto utrinke naših aktivnosti, za katere se zahvaljujem našemu fotografu Feldin Simon-u.


Trener U-9
FERME PETER

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive