MESTNI DERBI

Naši kadeti in mladinci so se v 15. krogu 1.SML/SKL pomerili z mestnim »rivalom« NK Celje. Glede na zadnje dobre rezultate  so  hoteli svojo vrednost dokazati tudi v mestnem derbiju.

KADETI ;  ŠAMPION : CELJE  (0:0)

Šampioni so v zadnjih tekmah strnili svoje vrste. Trenerju Vasiću je po slabšem začetku uspelo fante zložiti v ekipo, ki ve, kaj je njena naloga na igrišču, z malo več zbranosti bodo prišli tudi zadetki. So pa k zmagi v preteklem tednu proti Interblocku, dodali zasluženo točko. Tekma je bila dinamična in odprta z obeh strani, na koncu pa se je žal končala z nepriljubljenim rezultatom 0:0. Kljub temu lahko naše »Šampione« pohvalimo, saj so po naših ocenah pokazali več volje in želje kot njihovi nasprotniki.

MLADINCI; ŠAMPION : VOC CELJE (4:2)

Na mladinski tekmi  pa naši »Šampioni« ne samo da so pokazali več volje in želje, tudi zadevali so in dokaj številni
gledalci so prišli na svoj račun (videli so kar 6 zadetkov). Prvi polčas je minil v naši občutni premoči, saj smo poleg dveh zadetkov (oba je dosegel Kramer) imeli še številne lepe priložnosti. Rezultat prvega polčasa je bil 2:0.

Prišel pa je še bolj zanimiv drugi polčas. Takoj na začetku so gostje (VOC Celje) uspeli rezultat znižati in v naših vrstah ni bilo več takšne sigurnosti kot prej. Igra je postajala bolj enakovredna in priložnosti so se vrstile tako na eni kot na drugi strani.

Zadetki so padali takole, sprva smo mi povišali na 3:1, nato so se gostje približali na 3:2 in v 73 minuti še zadnji udarec – naš zadetek za končni rezultat 4:2 (oba naša zadetka v drugem polčasu je dosegel Adamič).

Skratka, obe tekmi (tako kadetska kot mladinska) sta bili zanimivi, dinamični in odprti, tako da so gledalci lahko zares uživali – nenazadnje se to za mestne derbije tudi nekako pričakuje. Naši Šampioni so zasluženo osvojili 4 točke, gostje pa 1 in mirno lahko rečemo, da je bil tokratni mestni derbi uspešen!

Do konca prvenstva nas sedaj čakajo še 4 tekme + 1 tekma mednarodne lige, zato pozor - fantje, naj vas ti dobri rezultati ne uspavajo in le tako naprej – zavzeto, resno in s pravim pristopom. Bodite še naprej »ŠAMPIONI«.

Vsak medsebojni dvoboj v nas, ki smo s srcem blizu "ŠAMPIONU" sproža določena čustva, pričakovanja na mestnih derbijih so toliko večja, saj se zavedamo, da je samo igrišče prostor, kjer dokazujemo, da je naša pot prava.

ENKRAT ŠAMPION, VEDNO ŠAMPION...

b.k.

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive