SUPER NEDELJA

Ta vikend so naši Šampioni imeli na sporedu samo dve prvenstveni tekmi in sicer selekcija U-15 ter selekcija člani.

Pa pojdimo prvo na mlajšo selekcijo, naši fantje U-15 so gostovali v Velenju, kjer so hoteli potrditi svojo vzpenjajočo se formo, katera se kaže v zadnjih 14 dnevih. V tekmo smo krenili odločno in hrabro ter že v 14 minuti povedli z 0:1 (prvenec za to selekcijo je dosegel mladi Cvek Vrhovnik). Do konca prvega polčasa bi lahko svoje vodstvo še povišali, a smo bili v samem zaključku napada premalo zbrani in določene lepe priložnosti so žal splavale po vodi.

Podobna zgodba se je odvijala tudi v drugem polčasu in ker nismo uspeli zadeti, smo sami sebi zakuhali napeto končnico. Kljub pritisku domačega Rudarja, so fantje odigrali mirno in na koncu tekmo tudi zasluženo dobili. Skozi celotno srečanje se je videlo, da so tokrat res delovali kot ekipa, ki ve kaj dela in kot ekipa, kjer vsi igralci delajo za končni uspeh. Torej, zmaga je bila zaslužena, veseli pa predvsem dejstvo, kako so fantje prišli do nje – s kolektivno igro in s pravim pristopom ter borbenostjo. Fantje, le tako naprej in naj se ta dvigajoča forma pokaže še v zadnjem kolu, ko doma gostimo vedno neugodno ekipo Veržeja.


Sedaj pa pojdimo še na drugo nedeljsko zmago. Naše mlade člane je čakal derbi, saj so nam v gostje prišli »sosedi« iz Šentjurja. Takšne tekme so po navadi vedno razburljive in napete in tudi tokrat je bilo tako. Prvi polčas se je sicer kljub naši premoči končal z 0:0, a je sledil drugi polčas in tudi zadetki. V drugem polčasu je naša igra stekla še hitreje kot v prvem in gostje niso več dohajali tega tempa. Priložnosti so se vrstile ena za drugo in padli so tudi trije zadetki (strelci Pfeifer, Djuranovič Bojan in Gabršek). Zmaga je bila glede na prikazano več kot zaslužena in naši fantje lahko gredo mirno še v zadnji teden jesenskega dela, ko nas čaka težko gostovanje pri Korotanu Prevalje. Upamo in verjamemo, da bomo jesenski del zaključili še z eno zmago

.

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive