KONEC JESENSKEGA DELA U-9

Po več prestavljenih terminih nam je 8.11. z skupino U-9 le uspelo odigrati tekmo proti NK Brežice. Tekma je bila odigrana na umetni travi v Celju.

Na zadnjo tekmo so bili povabljeni vsi otroci, čeprav so nekateri morali ostati doma zaradi bolezni ali poškodbe.  Kljub temu, se je zbralo veliko naših otrok. Kasneje se je izkazalo, da je bilo to dobro. Namreč NK Brežice je prišel na gostovanje s premalo otroci in s pomočjo naših otrok je tekma potekala nemoteno. Tu moram pohvaliti naše Aleksić Stefana, Zupanc Rožleta, Bezenšek Tima in komaj 6-letnega Vodušek Luko, ki so pomagali gostom na tekmi. Zadnji je proti nam celo zadel gol.

Vseeno so naši Šampioni večino časa imeli žogo v svojih nogah, tudi nekaj lepih akcij so gledalci lahko videli.  Predvsem pa je bilo veliko zadetkov z naše strani, nekateri so bili prava poslastica za oči.

Ta tekma je bila zadnja v jesenskem delu sezone, vseeno pa otroci normalno nadaljujejo s treningi. Počasi bomo začeli trenirati v telovadnici, kjer se bomo pripravljali tudi na turnirje ki sledijo v prihodnjih mesecih.

Za sodelovanje, predvsem pa za svoj trud na tekmah in treningih so pohvaljeni vsi otroci. Ekipo U-9 sestavljajo: Aleksić Stefan, Bezenšek Tim, Brkić Luka, Dokler Miha, Feldin Tevž, Gorenak Gašper, Grahek Bor, Grlić Niko, Held Patric, Karapandža Timotej, Kotnik Maj, Kresnik Nik, Stegu Filip, Stožir Blaž, Šelih Hugo, Vengust Tim, Verstovšek Jani, Zupanc Rožle, Ivaniševič Nik, Obrovnik Tjan, Pavlović Aleksander, Pilih Sebastian, Grlić Luka in Vodušek Luka.

Spodaj si lahko ogledate utrinke iz zadnje tekme (foto. Feldin Simon)

trener U-9 FERME PETER

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive