TRI POMEMBNE NOVICE

Starši, prosim preberite...

SPREMEMBA URNIKA VADBE

Žal vas moramo obvestiti o rahlo »okrnjenem« planu dela, kajti telovadnica na IV.OŠ bo naslednjih 12 dni (od 08.12. do cca 20.12.) deležna manjše prenove, oziroma manjših poprav. Glede na to, da v tej telovadnici opravimo kar veliko naše vadbe, se bomo morali precej prilagoditi in žal bo naš urnik za tačas kar precej spremenjen. Zato prosimo vse starše za razumevanje in malo potrpljenja, predvsem pa za podporo v času, ko bo urnik močno premešan. Zato vas prosimo, da v tem obdobju še bolj podrobno (dnevno), spremljate plan dela kateri je objavljen na naši klubski internetni strani. Še enkrat pa HVALA ZA RAZUMEVANJE.


PREDAVANJE ZA ČLANE KLUBA

Druga pomembna novica pa je predavanje za člane kluba. Drugo letošnje strokovno predavanje bo potekalo v ponedeljek 08.12.2014 ob 19.00 uri v naših novih klubskih prostorih (pisarna + predavalnica). Članstvo v klubu je še vedno možno, sklenete pa ga lahko pri vašem tehničnem vodji ekipi ali pri vašemu trenerju - člani kluba s plačano članarino se bodo lahko 4x na leto udeležili strokovnega predavanja, imeli bodo prost vstop na naše članske tekme, upravičeni bodo do 5% popusta pri nakupu športne opreme (v določenih primerih tudi kaj več), upravičeni bodo do klubskih popustov pri naših pokroviteljih (sprotne akcije) in kot darilo bodo dobili klubsko kapo.

Za nove člane znaša članarina 30€ in velja do konca leta 2014 + celotno leto 2015.

 

KOLEDARJI ZA LETO 2015

Tretja novica pa je »klubski novoletni koledar«. Koledar za leto 2015 je že narejen in že pripravljen za prodajo. Cena ostaja ista kot je bila že lansko leto, torej simboličnih 5 EUR. Želja je, da bi otroci vzeli kakšen koledar več in ga pokazali-ponudili tudi kakšnim babicam, dedijem, stricem, sosedom…. (babice dajo svojim vnukom za koledar sigurno kaj več in tako lahko vnukec z lahkoto zasluži tudi manjšo žepnino). Koledarje lahko kupite pri vaših tehničnih predstavnikih, oziroma pri vašem trenerju, lahko pa tudi direktno pri g. Dejanu Kavki (predhodni dogovor preko telefona 040 414-345).

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive