ZAČETEK TURNIRJEV ZA MLAJŠE SELEKCIJE

Mlajše selekcije so se že pred časom preselile v zaveterje telovadnic. Počasi pa se začenja tudi turnirska sezona. Ekipa U-8 je bila v Pesnici.

V soboto, dne 13.12.2014, se je naša selekcija U-8 odpravila na turnir v Pesnico, sodelovalo pa je 6 ekip (od tega kar dve naši ekipi). Turnir je bil dobro organiziran in je potakl v fair play srečanju. Moram omeniti, da so nekateri igralci prvič nastopili na kakšnem turnirju, a so kljub temu odlično branili barve svojega kluba. Vsi igralci so se zelo trudili, veliko tekli, se borili tako v obrambi kot v napadu ter zabijali gole. Fantje so iz turnirja odhajali veseli in srečni, predvsem pa z veliko željo po napredovanju. Pohvale in le tako naprej!

Trenerja: Pavlovič Igor in Korošec Miha

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive