JESENSKI DEL NAŠE 10-KE

Tudi  GRLIČ Toni je pripravil krajše poročilo o delu svoje selekcije.

Zaključen je jesenski del tekmovanja za skupino U-10 . Jesenski del je bil za nas polovično uspešen, od 7 odigranih tekem smo si priborili 4 zmage in 3 poraze. Sami rezultati niso najbolj točno merilo, saj bi z malo več športne sreče lahko bilo dosti drugače.

Za napredek se bodo morali fantje na treningih še malo bolj potruditi, še posebej tisti, ki so med sezono prišli na novo. Na treningih smo največ delali na osnovni tehniki in koordinaciji. Skozi celotno sezono smo imeli okvirno 56 dejavnosti, prisotnost fantov na treningih pa je bila nekje 70%. Skupino U-10  sestavlja 17 igralcev. Jesenski del smo končali z manjšim zaključkom in obenem tudi božičkom za fante.

Na koncu bi še vsem staršem zaželel lepe praznike, fantom pa  veliko športnega uspeha tudi na drugih področjih, vodstvu kluba ter trenerjem pa veliko zdravja in uspeha v letu 2015.

GRLIČ Toni

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive