ZIMSKE AKTIVNOSTI MLAJŠIH ŠAMPIONOV

VIKEND POLN TEKEM. Zimski čas prinaša veliko turnirjev, ki se jih naši Šampioni pridno udeležujejo.

V prejšnjem vikendu (17. in 18. januar), so naši mladi šampioni bili res polno zasedeni. Na raznih turnirjih so sodelovale ekipe U-8,9,10 in 11, nekateri celo oba dneva (sobota, nedelja). Potrebno je pohvaliti vse naše fante, saj so od vsepovsod prihajale dobre informacije. Nekateri so se izkazali malo bolj, drugi mogoče malo manj, ampak gledano skozi celotno sliko, smo bili z našimi predstavami izredno zadovoljni. Veseli predvsem dejstvo, da so trenerji pohvalili svoje igralce, le ti pa so pokazali kaj znajo in kako se bori za barve svojega kluba. Torej, mladi šampioni le tako naprej in želimo vam še veliko tako uspešnih vikendov!

Kolektiv NK Šampion

P.S. ker bodo to novico verjetno brali predvsem mlajši, bi izkoristili to možnost za objavo in pohvalo glede prodaje klubskih novoletnih koledarjev. Med selekcijami je potekalo »neuradno« tekmovanje in na koncu lahko rečemo, da je v tem elementu gladko zmagala skupina U-11, še predvsem igralec GNILŠEK NEJC, kateri je prodal daleč največ koledarjev. Za svoj trud je bil nagrajen s podarjeno žogo, obenem pa mu lahko sedaj čestitamo še na naši klubski internetni strani. Bravo Nejc in še enkrat hvala v imenu celotnega kluba.

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive