KONEC ZIMSKEGA PRESTOPNEGA ROKA

Zimski prestopni rok je končan (trajal je celoten januar 2015), za njega pa lahko rečemo da je bilo bistveno več prihodov kot odhodov.

Najbolj veseli dejstvo, da smo dobili veliko mladih perspektivnih igralcev, kajti naš cilj je vedno bil in vedno bo vrhunski mladinski pogon (po temu nas celotna Slovenija tudi pozna).

Pa pojdimo prvo na prihode, naši novi »Šampioni« so:

 

PRIHODI ČLANI
Amel Hodžić, Bruno Pukl in Darijo Dragosavac,

PRIHODI MLADINCI
Đan Doan Ibraimov,

PRIHODI KADETI
Rok Senekovič in Filip Kresnik,

PRIHODI U-15
Luka Lesjak, Žiga Lipovec, Luka Tamše Žmavc in Rok Klajnšek Grajžl,

PRIHODI U-13 Urh Pungaršek.

Odhodov je v bistvu zelo malo, saj je sta to načeloma samo dva, Scott Vašl (odšel v ND Ilirijo) in Miha Korošec, ki je odšel v 1.SNL in sklenil profesionalno pogodbo v NK Zavrč.

Vsi drugi odhodi so samo polletne posoje takšnih igralcev, kateri si bodo naslednjih 6 mesecev nabirali izkušnje, nato pa se bodo po vsej verjetnosti vrnili nazaj v našo sredino. Ti igralci so: Aljaž Bevc, Jaka Paradiž, Dejan Poznič, Leonardo Vergilas, Marko Dajčer, Luka Stopinšek, Klemen Kozole, Alen Kahteran in Tomaž Kidrič.

Vsem novim »Šampionom« želimo, da se bodo v naši sredini počutili dobro in zaželeno!

 

Kolektiv NK Šampion

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive