TURINIR V STRADEN-u

V nedeljo 25.01.2015 se je na avstrijsko Štajersko, natančneje v prelep kraj Straden, odpravila pisana druščina selekcije U11.

Na igrišču in ob njem so pustili srce in kar nekaj znoja mali Nik, resni Jaša, hitri Denis, slavljenec Urh, zasanjani Liam, borbena Nina, zviti Nemanja, neustrašni Jan, poskočni Maj, novinec Jaka in trener Marjan. Ker je bil to prvi turnir v letu 2015 je bilo čutiti malo napetosti in seveda veliko pozitivne energije, ki je žarela iz ekipe.

V skupini so odigrali pet zelo napornih tekem, še posebej naporna in z emocijami nabita je bila tekma za vodilno mesto v skupini, v kateri so naši nogometaši premagali ekipo NS poli Drava Ptuj z rezultatom 1 : 0. Za prvo mesto so se nato pomerili z domačo ekipo Straden in jo premagali z rezultatom 1 : 0 in tako osvojili Hallenfussballturnier v Stradnu.

Čestitke vsem igralcem in trenerju ter ne nazadnje tudi navijaški skupini, ki je na tribunah bila svoj boj.

Damjan DOLER

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive