PRAVOČASNO ODŠLI NA TOPLO

V preteklem vikendu je naša članska ekipa opravila manjše priprave v Hrvaškem mestu Umag. Glede na petkovo vreme v Sloveniji, smo si res izbrali ustrezen termin, vsi pa bi si želeli da bi priprave trajale še malo dlje.

Članski ekipi so se pridružili vsi letniki 96 (izhodni letniki mladinske ekipe), kajti fantje so že v jesenskem delu pokazali, da se na njih lahko resno računa spomladi. V času priprav  smo opravili 3 treninge in dve tekmi, vmes imeli  tudi sestanke in  pogovore. Namen priprav je bil dosežen, kako dobro pa smo se imeli, si lahko pogledate v slikah katere se nahajajo na dnu prispevka. Verjamemo da se bodo podobno lepo imeli tudi naši kadeti, in mladinci, ki odhajajo v Umag v času zimskih šolskih počitnic. Fantje, uživajte in bodite pridni tako kot so bili naši člani »Šampioni«.

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive